Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Így nincs értelme folytatni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így nincs értelme folytatni?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, akivel úgy tűnt, jól alakulnak a dolgok. Aztán hirtelen visszavett, én rákérdeztem mi a gond, esetleg meggondolta magát? Azt mondta nem, csak sok dologban bizonytalan, sehol sem találja a helyét, stb. Találkozni nincs kedve, beszélgetni szintén nincs kedve. Ha ír is, az is arról szól, hogy panaszkodik, nincs jól lelkileg, idegileg, de majdcsak lesz valahogy. Felvidítani, mélyebben beszélgetni lehetetlen vele, én pedig kezdem unni, hogyha ír is, akkor is leírja hogy mennyire rossz neki, és annyi. Hozzáteszem, konkrétan sosem mondta mi a baja pontosan, mi miatt rossz a kedve. Azt mondta ő sem tudja. Én türelmes voltam, de már erősen kapcsolatra alkalmatlannak gondolom. Ti folytatnátok az ismerkedést, vagy hagynátok az egészet?
2021. febr. 13. 21:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%

Saját magával nincs kibékülve, bizonytalan, nulla az önértékelése, igazából hiába panaszkodik (mert csak azt tud), az is azt a célt szolgálja, hogy sajnáltassa magát, hogy ő legyen a középpontban, hogy mindig csak róla szóljon minden. Így érzi magát fontosnak.

Jó ideig benne ragadtam egy ilyenben, igaz, nem kapcsolati szinten, és mást sem csináltam, mint megerősítettem, hogy nem szar alak, nem ronda faszi, igazán értékes, és mit kaptam? Ott vágott át, ahol nem szégyellte. belőlem csak a figyelem kellett.

Végül beleroppantam, hogy soha semmi nem volt jó. Ha valamit szóvá tettem, mártirkodott, jobb napjain pedig én voltam a kedvence.

Aztán felszívtam magam, és azt mondtam: kell a francnak egy ilyen labilis ember.

Soha még egy ilyet!

2021. febr. 13. 22:05
 12/21 A kérdező kommentje:
11-es, köszönöm szépen a részletes válaszod. Igen, egy ideig én is bíztattam, de nálam ott bukott meg a mutatvány, amikor rákérdeztem hogyan akarja megoldani a gondját, vagyis hogyan akarja kideríteni hogy mi a baja? Na arra már nem kaptam választ. Egy időben azt csináltam, elmondtam hogy velem milyen jó dolog történt adott napon, erre a válasz mindig az volt hogy örül neki, de ő nagyon nincs jól hangulatilag, érzelmileg, idegileg. Mindez csak üres duma de azért idegesítő hogy ennyire hülyének néz.
2021. febr. 13. 22:11
 13/21 anonim ***** válasza:
86%

Sajnos egy ilyen mentalitású ember nagyon felemésztő egy jelenség, aki huzamosabb ideig mellette van, akár mint barát, akár mint társ, leleki nyomorék lesz.... (és felesleges a megváltoztatásával próbálkozni, úgy ragaszkodik a sok szarságához, mint bolha a kutyához)

11-es voltam

2021. febr. 13. 22:16
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem akartam megváltoztatni sem pedig pesztronkálni. Ezért tettem fel neki a célirányos kérdést, hogy ő maga mit tesz azért hogy kiderüljön mi a baja lelkileg? Ezzel jeleztem hogy nem leszek lelki szemetesláda sem pedig balek.
2021. febr. 13. 22:21
 15/21 anonim ***** válasza:
79%

Mióta ismerkedtek egyébként?

Nekem az exem csinálta ezt az utolsó.. Khm.. 1 évben. Nagyon hülye voltam, hogy benne maradtam. Első kapcsolatom volt és fogalmam sem volt róla, hogy mi a normális és mi nem. Mostmár tudom, hogy egy mérgező sz.r volt az egész és hülye voltam.

Nekem előadta, mennyire rosszul van, mennyire szar az élet, mennyire utálja magát azokért a dolgokért, amiket tett.

Teljesen leszívott.. Tudod mi volt a hála? A végén még meg is csalt, persze letagadta először, pedig rájöttem.. Majd kiraktam és rögtön összejött a másikkal, ahhoz képest, hogy "nem történt köztük semmi és nem akar tőle semmit, amúgy is ő már egy érzéketlen szörnyeteg".

Arra lennék baromi kíváncsi, hogy vajon hozzá is az életunt pofáját tolja oda, vagy hirtelen nagyon boldog lett?

Színjáték az egész élete...

Szóval kérdező, én a helyedben elengedném. Az ilyen inkább pszichológust keressen először, ne társat, mert ez így nagyon egészségtelen. És annyira önzők az ilyenek, hogy nem is érdekli őket, mennyit ártanak ezzel a másiknak. Nekik legyen jó, ne legyenek egyedül, az a lényeg.

2021. febr. 13. 22:29
 16/21 A kérdező kommentje:
Én is pszichológust ajánlottam neki, de mivel oda nem akar menni, ezért nyilván színjáték az egész, és manipuláció, aminek részemről semmi értelme nincs. Azt sem értem, hogy az ő részéről mi az értelme.
2021. febr. 13. 22:34
 17/21 anonim ***** válasza:
68%

Azt lehet, hogy ő sem érti. Hisz mentális gondjai vannak, neki ez a normális. :D

Engedd el, míg nem sérülsz.

2021. febr. 13. 22:49
 18/21 anonim ***** válasza:
70%
Azt gondolja talán, hogy majd “megmented” és figyelmet adsz neki meg szeretetet meg szexet meg mindent amit tudsz, aztán lehúz magával a mocsárba és végül te is az ő szintjén leszel. Ne engedd kérdező! Engedd el most!
2021. febr. 13. 22:52
 19/21 A kérdező kommentje:
Persze elengedem, az ilyen maradjon magának. Játszázós világ közepének hiszik magukat az ilyenek.
2021. febr. 13. 22:56
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem írnék neki többé kb.
2021. febr. 14. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!