Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól még, hogy nem ír minden nap, érdekelhetem?
Figyelt kérdés
Szóval van egy pasi (dolgozó, sportoló, aktív felnőtt 35 éves férfi). 2 hete írt nekem először instagramon egy ürüggyel. Ugyanazt sportolunk és ezzel kapcsolatban volt kérdése. Kedvesen fogadtam, így elkezdtünk csetelni egymással. Az első 1-2 napban csak pár mondatot váltottunk, a következő napokban az egész nap folyamán beszélgettünk, aztán kb. 1 hét után ez lecsökkent és most már csak 2-3 naponta beszélgetünk. Kb úgy 60-40%-ban kezdeményeztük a beszélgetéseket (ő picit többször). Gyakran azt érzem, hogy érdeklem, nagyon segítőkész is, meg sokat dícsérget (nem a kinézetemet, hanem a belsőmet és ügyességemet). Néha viszont úgy érzem, én jobban akarok beszélgetni, mint ő, mert én hosszabban írok, ő meg csak kevesebbet ír. SZóval eléggé felemás érzéseim vannak. És nem tudom, azért ír rám ritkábban már, mert lankad az érdeklődése, vagy szimplán nem akar sok lenni azzal hogy minden nap ír. Egyébként felhozta a találkozás ötletét is,hogy majd együtt is kipróbálhatjuk a közös sportunkat, de úgy beszéltük hogy majd ha jó idő lesz, szóval az még 2-3 hét (amit nem bánok, mert addig legalább rendbeteszem magam:D... kérdés, hogy addig fennmarad-e az érdeklődése).2021. febr. 8. 20:58
1/5 anonim 

válasza:

Hat én egyre inkább utalok írogatni.. régen 20eves korom körül szerettem potyoreszni, 6 év telt el, és akikkel beszélni akarok inkább személyesen vagy telefonon, akivel nem, az meg írjon és ha akarok válaszolok
2/5 anonim 

válasza:

Szerintem az, hogy igazán érdekled-e, úgyis csak a személyes találkozás után derül majd ki számára is. Addig meg természetes a kezdeti lelkesedés után, hogy egy tulajdonképpen idegen embernek nem írogat napi szinten. Inkább az lenne a fura, ha így tenne.
3/5 anonim 

válasza:

Mintha csak a saját történetem olvastam volna vissza 😅😅 csak itt én vagyok a fiú aki a lányra írtam és nem 35 hanem 30/F. Ja és itt én írok többet de a kérdés bennem is felmerült már csak fordítva ( örülnek ha egy párt alkotnánk a lánnyal). 😄 jot mosolyogtam, sok sikert nektek ☺️
4/5 anonim 

válasza:

Te hoztad fel a jóidős témát? Nem hiszem, hogy 2-3 hét alatt számottevő változáson mennél keresztül, miért nem lehet most találkozni vele, ha annyira érdekel, hogy még kérdést is írsz róla? :D Egyébként a férfiak nem szeretnek annyit csacsogni, mint mi, legalábbis addig biztos nem, amíg nem kötődnek. Talán úgy van vele, hogy ebből a platformból ennyit lehetett kihozni. Én ne, húznám a talit. Persze, lehet mondani, hogy ha nem vár 2-3 hetet, akkor egye is meg a fene, meg azt is lehet csinálni, ami épp jólesik. :D #teamnejátszmázztalálkozz
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!