Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Komolyan gondolhatja vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan gondolhatja vagy érdekelhetem igazán?

Figyelt kérdés
Van egy pasi akivel ismerkedünk, randira hívott. Minden nap beszélünk chaten, de nem mindig ír, ha feljön. Azért nem ír mert nem akar túl sok lenni, vagy annyira nem érdeklem amúgy? Férfiak ti mennyire keresitek a nőt,ha komolyan gondoljátok, és nem csak nyűg a dolog?
2018. jan. 6. 14:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Talán nőként túl sarkosan gondolkodom,de akit érdekelsz,az alig várja a randit,az keres,amikor csak tud.Szóval ez a néha odahányok neked pár sort a chaten még annyira nem komoly szerintem.
2018. jan. 6. 14:35
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Most ismerkedtek vagy chateltek?
2018. jan. 6. 14:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha kérdéses számodra, hogy komolyan gondolja-e, akkor nem gondolja komolyan.
2018. jan. 6. 14:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet elfoglalt mert tanul, dolgozik...

Milyen idősek vagytok?

2018. jan. 6. 14:44
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
Ne chaten éld az életed! Randira hívott, nyilván érdekled.
2018. jan. 6. 14:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Egyetemisták vagyunk, és engem ezért annyira nem is zavar, ha nem logunk egész nap a chaten. Meg gondolom h tanul,csak próbáltam belegondolni az ő helyzetebe.
2018. jan. 6. 14:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én sem írok annak folyton, aki érdekel engem. Egy, neki is van magánélete, nekem is van magánéletem. Kettő, mivel halvány lila fingom sincs, hogy neki mi a kevés, mi a pont elég és mi a sok, így eleve nem akarnék rögtön az első perctől az agyára menni, megfojtani. Három, fiatalkoromban még fűtött annyira a tűz, hogy rátapadjak arra, aki tetszik, viszont most 34 évesen kb. letojom az egészet: ha összejön, összejön, ha nem, nem. Nem teszem az életemet függővé a párkapcsolatoktól. Nyilván ha keres a kiszemelt, akkor én is keresem, ha nem keres, akkor nem fogok feleslegesen tapadni.
2018. jan. 6. 14:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben:) köszönöm szépen mindenkinek a választ
2018. jan. 6. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!