Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdekelhetem komolyabban?
KErdes az, hogy milyen tavolsagra laktok egymastol? Es tenyleg tavkapcsolatot akarsz-e?
En amugy felvetnem a helyedben, ekkor es ekkor raerek, jo lenne megint talalkozni.
Ha nem ugrik ra, vagy nem javasol valami mas idopontot, akkor tudhatod, hogy felejtos a dolog.
Kivancsi lennek, hogy miert mennel bele egy tavkapcsolatba?
A skype-olas az nem kapcsolat, nem leszel ott nagyon sok fontos esemenynel, nem lesz ott, hogy megoleljen, ha rossz napod volt, a szex az majdhogynem kenyszer lesz, hiszen ki tudja, hogy mikor lathatjatok egymast megint. Es eleve egy ilyen tavolsaggal inditani, csak szenvedni fogsz.
A tavkapcsolat akkor mukodik, szerintem legalabbis, ha megvolt az alap ismerkedes, egyutt toltottetek minimum par honapot, megvan a bizalom stb es ha nem tart orokke, mert tudod, hogy a masik mondjuk 4 honapig lesz tavol egy osztondijjal.
De igy? A kapcsolatnak , egy igazi kapcsolatnak az is resze, mar bocsanat, amikor eloszor fingotok egymas elott, amikor megvan a havid, es a hasadat masszirozza, hogy ne fajjon annyira, ha egyutt mentek bevasarolni stb.
Ezt a skype NEM potolja.
De ez csak az en velemenyem.
Eppen ez az, az eros szerelem!! HA tavkapcsolattal inditasz, akkor nem lesz meg az alap az eros szerelemhez, amihez amugy is ido kell. Ne keverd ossze a fellangolassal!
De mint mondtam, ird meg neki, hogy jovo szombaton raersz 200 km-et utazni, neki is jo-e, ha nem, akkor mikor?
Utana latni fogod, hgy mennyire eros ez a "szerelem"
3 évig éltem távkapcsolatban ( 173 km). havonta/ kéthetente találkoztunk és nyáron-télen 1-2 hetet egymásnál voltunk.
Aztán befejeztük az egyetemet, összeköltöztünk, és 10 hónap múlva szakítottunk. Egy csomó olyan dolog előjött, ami korábban nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!