Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek erdekelhetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek erdekelhetem komolyabban vagy csak az hantja, hogy nem kapott meg?

Figyelt kérdés

Adott egy pasi, imadjak ot a nok, es ezt ki is hasznalja, szinte minden nap a barban mas csajnak udvarolgat, van, aki veszi a lapot, azokkal vagy csak smarol, esetleg 1-2 alkalommal lefekteti oket, illetve van, akikkel utana beszelo viszonyban marad, vagy pedig ha nem jon ossze valakivel, akkor igy jart...

Nalam is probalkozott 1x evekkel ezelott, de folyton eltoltam magamtol, az udarolgatasa kellos kozepen otthagytam...

Az utana levo idoben sokat latott nem bamultam ugyan ot, de lattam, hogy nagyon sokat nezett, kozben mosolygott is...

Majd egyszercsak megint probalt kozeledni, mar nem olyan nyomulosan, hanem leult mellem, amikor raneztem az orara megkerdezte, hogy mennyi az ido..., nem torodtem vele, majd bejelentette, hogy hazamegy. Elindult, megallt elottem, visszafordult, ramnezett, es rammosolygott. En persze pont nem ot bamultam...

Nem akarok nagykepu lenni, de az utobbi idoben sokkal nepszerubb lettem a pasiknal,kedves vagyok mindegyikkel, kicsit szexisebben is oltozkodom, az arcom is szep, dumam sokak szerint olyan van, hogy a pasik is megirigyelhetnek, vevo vagyok a viccekre...

Azota lenyegeben ritkan latom, de ami azt illeti kicsit nyitottabb vagyoj pasi teren, szoval soha nem vagyok egyedul mindig van par pasi akivel beszelgetek bulin vagy barhol, azota nem igazan kozeledne.

2015. szept. 26. 12:54
 1/1 omba ***** válasza:

Ahogy eddig is volt:

"ha nem jon ossze valakivel, akkor igy jart..."

tehát, ha akarsz vele dugni, ő bármikor készen áll, a kérdésedből meg az tűnik ki, hogy kezd megjönni a kedved hozzá.

De nem látom, hogy mi többre számíthatnál.

2015. szept. 26. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!