Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy akárhányszor komolyabban beszélgetek itt egy lánnyal? (folytatás lent)
Utána a legtöbbjüket elég nehéz "elhagyni". De mivel nem nagyon van időm mindig itt írogatni, muszáj. Innen már 3 komolyabb lány barátot is összeszedtem, illetve 2 komoly barátnőm is volt. Akárhányszor visszajövök ide beszélgetni, mindig találok valakit. Igazából szeretek embereket megismerni, de most itt jön a lényeg.
Ez csak itt, online működik. A valóságban nem. Ott vagy nem jól csinálom vagy nem nézek ki jól vagy nemtudom... éppen ezért már kezdem magam rosszul érezni, hogy valami baj van velem. Szerintem Aspergeres vagyok.
Most is írtam valakinek, hogy mit érezhet egy fiú szakítás után egy lány barátja iránt és fura visszaolvasni. Olyan mintha nem is én írtam volna. Elmondani tuti nem tudnám így. Valami baj van velem :/
A társas kommunkiációval talán nincs baj :)
Naponta kb. 20-30 idegen emberrel kommunikálok személyesen.
Facebookot nagyon nem szeretem, a matricákat meg főleg :D
Én inkább a saját kis világomat élem. Lehet az a bajom inkább, hogy nagyon pici faluban élek és senki nincs akivel találkozhatnék. Lehet egyszer elmegyek egy dokihoz megkérdezni, hogy mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!