Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FONTOS! A barátnőm elment a családjával nyaralni ( 17 éves ) görögországba, két hétre? Folytatás lent.
Figyelt kérdés
Rendes válaszokat kérnék, +18as válaszokat. ( ui: 18vagyok/F )2015. júl. 15. 14:05
1/9 A kérdező kommentje:
A barátnőm elment a családjával nyaralni ( 17 éves ) görögországba, két hétre. Tegnap megismerkedett pár lánnyal és egy tőlle fiatalabb srácal, elmentek 4esben koktélozni, a bárpultnál ültek, amikor egy férfi megragadta őt és megpróbálta megcsókolni, persze ő nem engedte és ellökte.. ekkor a "férfi" fellökte őt, majd meg is űtötte, közben a barátnői félre lökdösték az illetőt, viszont a hátán és az orrán is látszik az űtés nyoma ( horzsolás )... Jelenleg magyarországon vagyok és sehogysem tudtam volna akkor rajta segiteni, nagyon szarul érzem magam, 13 nap mulva jön csak vissza s rajtam kivűl ezt senkinek sem emlitette.. Mit tennétek a helyemben? Nem nagyon akar rólla beszélni, akkor mellőzzem a témát, illetve ha hazaér mit ajánlatok mit csináljak.. nem voltam ott, és ez nagyon bánt, sosem éreztem ennyire (rosszul magam és..) tehetetlennek magam..
2015. júl. 15. 14:05
2/9 A kérdező kommentje:
Komoly és átgondolt válaszokat kérnék, 18/F
2015. júl. 15. 14:06
3/9 Noren1989 válasza:
Jóvan fiam, törölve lesz a kérdésed, remélem tudod. Amúgy igazad van, de ha erre nem gondoltál, h rá fognak nyomulni a csajodra, akkor nagyon naív vagy.
25/F
4/9 A kérdező kommentje:
Te nagyon beteg lehetsz... gondolkozz, megverték nyilvános helyen! NEM A MEGCSALÁS A LÉNYEG! AZ ÉRDEKEL HOGY Mit csináljak,mivel nem vagyok a közelében nem birom megvédeni jelenleg..
2015. júl. 15. 14:16
5/9 omba válasza:
Jól látod: tehetetlen vagy.
A családjának csak feltűnik majd,- de hát sokat ők se tehetnek.
6/9 A kérdező kommentje:
Kedves #5, akkor mit próbáljak? Ha hazaér elbeszégessek rólla a történtekről vagy felejtsem és inkább más módon törődjek vele?
2015. júl. 15. 14:27
7/9 Noren1989 válasza:
Na, ha neked a bántalmazás a gondod, miért nem tett feljelentést?
8/9 anonim válasza:
Ha akar róla beszélni, beszélgess vele róla, hallgasd meg. Ha inkább tudomást se akar venni róla, ne hozd fel. Lehet azért nem tett feljelentést, mert úgy van vele, hogy felesleges idő és pénzkidobás lenne, úgyse találnák meg, úgyse ítélnék el. Nem ismerem a görög törvényeket, de egy ilyen több mint 13 napig szokott tartani és ha behívnák 2 hónap múlva tanúskodni, nem tudna úgysem elmenni. A családjának szerintem azét enm szólt, mert akkor nem engednék el este a haverokkal inni, szórakozni és úgy van vele, hogy megkockáztatja, hátha nem lesz több ilyen, minthogy az egész nyaraláson a szálláson kelljen ülnie / a szüleivel valahol. Szerintem úgy van vele, hogy egy ilyen eset nem ronthatja el az egész nyaralását. Valószínűleg többek között ezért is nem akar felejelentést, mert akkor a szülei is tudnák. Én kb ezt tudom belelátni, más ötletem nincs miért viselkedik így, de ez kb logikus egy 17 éves lány szemszögéből.
9/9 A kérdező kommentje:
Kedves 8. én is igy látom, viszont szeretne erről velem beszélni ha hazaér, a szüleinek nem szólna, mivel elég sziguruak és most kezdtek "meglazulni", és ez mindent zéró szintre vágna.. Viszont most ki sem megy városba ott, csupán napközben strandra és a szálláson gubbaszt. ://
2015. júl. 15. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!