Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak úgy megfordult a fejemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak úgy megfordult a fejemben, mi van akkor ha valaki nincs túl jóba a családjával és esküvője van/lesz?

Figyelt kérdés

2013. dec. 3. 04:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez egy jó kérdés.. Én is gondoltam már erre. Ha nekem esküvőm lesz, én nem akarom meghívni rá az apámat, de nem tudom hogy lehetne ezt problémamentesen közölni a családdal
2013. dec. 3. 04:30
 2/4 A kérdező kommentje:
hát velem is hasonló a helyzet egyrészt, apámmal nem beszéltem 19 éves korom óta..
2013. dec. 3. 04:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi ezért választottuk a klasszikus kéttanús esküvőt. A két legjobb barátunkkal besétáltunk, aláírtunk, utána beültünk egy kávézóba "mulatni" majd elutaztunk egy meseszép helyre nászútra abból a pénzből, amit mások cifra helyszínre, meg 100 ember kajáltatására költöttek volna. A családnak csak utólag mondtuk el, hogy házasok vagyunk, amikor visszaérve feltűnt nekik a jegygyűrűnk. Így aztán egységesen mindenki megsértődött, amiért nem hívtuk meg, ami sokkal jobb, mintha ők teszik tönkre a mi nagy napunkat az összeférhetetlen viselkedésükkel.
2013. dec. 3. 05:06
 4/4 anonim válasza:
Mi is azért tartottunk kis esküvőt, mert nem akartam, hogy az apám azt is tönkretegye, mint ahogyan a ballagásomat (meg az életem egy részét is). Meg sem hívtam, de az anyámmal mégis eljött. Szerencsére azt a pár órát kibírta balhé nélkül, bár nagyon féltem végig.
2013. dec. 9. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!