Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdekelhetem még a pasit akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekelhetem még a pasit akit féléve visszautasítottam, hogyha facebookon írt az üzenőfalamra szülinapom alkalmából?

Figyelt kérdés

Nagyon kitartóan udvarolt, de akkor nagyon rossz passzban voltam, meg amúgy is túl soknak éreztem a közeledését. A végén beközölte, hogy ha megint nemet mondok, akkor nem próbálkozik többé és így azóta nem is találkoztunk, de normálisan búcsúztunk el, korrekt és kedves volt velem nem nyomult tovább és nem is hordott le, hanem szimplán sok sikert kívánt.

Ez még januárban volt, azóta max néha likeoltuk egymás képét facebookon, de nem írt nekem és én se neki.

Tegnap volt a szülinapom és felköszöntött, vagyis hát facebookon az üzenőfalamra kiírta, hogy "boldog szülinapot". Lehet, hogy még érdeklem. Vagy ennek már semmi jelentősége nincsen.

2019. júl. 13. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Ha ennyiszer visszautasítottad szerintem most rajtad a sor. Ha úgy érzed már nem sok, akkor kérdezd meg van-e kedve beülni valahova egy sütire. Fogja venni a lapot, és nem gáz hogy nőként te kezdeményeztél ilyen előzmények után. Ha bejössz neki még mindig, akkor igent fog mondani.
2019. júl. 13. 11:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt udvariasságból írta, megnyugodhatsz.
2019. júl. 13. 11:22
 3/5 anonim ***** válasza:
51%
Hogy a fenébe ne érdekelnéd még
2019. júl. 13. 11:39
 4/5 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem ha annyira nagyon megbántottad volna, hogy esze ágában sem lenne akármit kezdeni veled, akkor az üzenfaladra sem írna. Még csak annyit se, hogy "boldog szülinapot", mindenféle smiley nélkül.
2019. júl. 13. 11:57
 5/5 anonim ***** válasza:
51%
Ha neked tetszik, neked kell lépned...
2019. júl. 13. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!