Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Komolyan érdekelhetem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan érdekelhetem?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel cheten ismerkedünk, de láttuk már egymást. Közel lakunk sok közös ismerősünk van. Ennek ellenére benne van a pakliban h csak szórakozik velem? Érdekelheti esetleg ha csak szívat h milyen véleménnyel lesznek róla az ismerősök ha kiderül h milyen jellem? Vagy netes szórakozásra inkább ismeretlenekkel kezdene és velem komolyan tervez?
2020. ápr. 15. 23:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy érdekled!
2020. ápr. 15. 23:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Mivel nem ismerjük az adott srácot, így nehéz megmondani. Bármi lehet.
2020. ápr. 15. 23:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezt innen elég nehéz meg mondani, szerintem ne éld bele magadat ennyire,találkoz vele aztán majd alakul,nektek legalább szerencsétek van mert közel vagytok egymáshoz én meg mindig olyan emberekkel tudok csak beszélni akik a másik ország felén lakik, ne szalazd el a lehetőséget ha nem használod ki, sosem lehet tudni mikor lesz mégegy ilyen
2020. ápr. 16. 00:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezt mi ennyi infó alapján honnan tudjuk? Ha elhív randira, akkor mondhatjuk, hogy van esélye annak, hogy komolyabban is érdeklődik irántad, de így... Lehet, hogy csak szórakozik, lehet, hogy nem, ezt soha senkinél nem tudhatod.
2020. ápr. 16. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!