Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire nehezíti meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nehezíti meg a randizást/pártalálást ha elég sok ételintoleranciám van? bővebben

Figyelt kérdés

Nyilván nem most a bezárt időszakban, hanem majd ha kinyitnak a helyek.

Nemrég derültek ki ezek az intoleranciák nálam és azóta szigorúan ezeket mellőzve étkezem.

Nyilván én is imádom a mindenféle gyorskaját, jó magyaros ételeket, tésztákat, mindenevő vagyok, de azóta muszáj volt mindenre alternatívát találnom.

Étteremválasztás is nagy gondot okoz. Teljes tejmentes és gluténmentes étkezésem van jelenleg. Nehéz olyan helyet találni ahol vannak ilyen alternatívák.

Nem nehezíti ez meg az ismerkedést, pártalálást, randizást? Azért ez egy plusz procedúra

25N

2021. febr. 8. 18:50
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%
Én szerencsére "csak" gluténes vagyok, de szerencsére a párom jól kezeli. Én többet problémázok amiatt, hogy nem ehetek össze bármit, sőt jobban is figyel rám, mint néha én magamra.
2021. febr. 8. 23:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!