Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire nehezíti meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nehezíti meg a randizást/pártalálást ha elég sok ételintoleranciám van? bővebben

Figyelt kérdés

Nyilván nem most a bezárt időszakban, hanem majd ha kinyitnak a helyek.

Nemrég derültek ki ezek az intoleranciák nálam és azóta szigorúan ezeket mellőzve étkezem.

Nyilván én is imádom a mindenféle gyorskaját, jó magyaros ételeket, tésztákat, mindenevő vagyok, de azóta muszáj volt mindenre alternatívát találnom.

Étteremválasztás is nagy gondot okoz. Teljes tejmentes és gluténmentes étkezésem van jelenleg. Nehéz olyan helyet találni ahol vannak ilyen alternatívák.

Nem nehezíti ez meg az ismerkedést, pártalálást, randizást? Azért ez egy plusz procedúra

25N

2021. febr. 8. 18:50
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

#10 Persze, hogy vannak ilyen helyek, de azért keresni kell őket. Nem botlok bele minden utcasarkon egy ilyenbe.

Lehet a te városodban ismerik mi az a vegán sajt vagy szója joghurt, de nálunk nem kapható. Ezért is szoktam vinni ha hazautazom. Kisvárosi/falusi emberek révén még a szüleim is nagyot néznek hogy mi a fenét eszek már megint.

2021. febr. 8. 19:24
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez van. Én salátabárba szerveztem a randit. A helyszínen ki is derült, hogy amúgy a lány alapból nem szereti a húst, úgyhogy duplán jól jártunk :D 30f
2021. febr. 8. 19:29
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a GURU-ban voltunk, nem rossz hely, jó a kínálatuk is.
2021. febr. 8. 19:30
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem glutén érzékenységem van, illetve szója egyébként. Egy ideig itthon csinálgattam a kenyeret rizslisztből, de fárasztó és időrabló hosszútávon. Lehet keresni ilyen pékségeket, de ha spórolni akarsz, mint én, akkor én a puffasztott rizst ajánlom kenyér helyettesítőnek.
2021. febr. 8. 19:34
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Ma már tényleg egyre több helyen megoldható ez. A testvéremnek szintén egy csomó étel allergiája van, és simán meg tudta oldani, ráadásul nem Budapesten. Én most szervezem az esküvőmet, vidéki kisváros egyik éttermében, és gond nélkül vállalják a speciális menüt is, napi szinten is van náluk. Szóval igen, lehet keresni kell és nem botlasz bele minden utcasarkon, de jobb esetben a randit már eleve megszervezzük valahova, tehát kikeressük a helyszínt. Így akkor meg teljesen mindegy, hogy ha olyat kell keresni, ami kínál speciális menüt. Nem nagy dolog.
2021. febr. 8. 19:35
 16/31 A kérdező kommentje:

Itthon nem okoz gondot ezt az étkezést tartani. Viszont ha elmegyünk valahova unalmas már annak a személynek lenni, akinek minden gondja van. Ezt se ehet, azt se ehet.

Tudom, hogy nem tehetek róla, de ilyenkor olyan kellemetlen, még magamat is idegesítőnek és "kényesnek" találom, hogy akkor ne legyen benne sajt, de ne legyen benne tejszín, de kenyérkockák nélkül kérem a Cézár salátát

2021. febr. 8. 19:40
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Én a Szegedi halászcsárdába ettem. Nem erre vannak kitalálva. Mégis tudtak nekem olyan menüt összerityenteni ami finom volt és laktató. Akkor dőlt el, hogy náluk lesz az esküvő utáni vacsi is.

Én kisvárosból származom, anyám ide fizetett be vacsorára, szintén nem az a vegán, mindenmentes hely, de simán megoldották, hogy olyan ételt tálaltak, amit számomra szabad enni. (itt amúgy sincsenek specko helyek)

A baj az, hogy szerintem te egyenlőre a normál kaják glutén és mindenmentes verzióját akarod. Ez bajosabb lesz.

De pl. natúr szelet, zöldsalátával, grillezet zöldségekkel, szinte bárhol kérhetsz. Nekem meglepően jók a tapasztalataim éttermek terén.

Hogy otthon helyetesíted a joghurtot, a sajtot az a te dolgod. De nem szabad itt megakadni. Ha ezek nem lehetne előállítani, akkor is vannak ételek, ízek, csak fel kell fedezni!

2021. febr. 8. 19:41
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nem volt ebből probléma. (rengeteg intoleranciám van, egy étterembe nem lehet beülni velem:D) A randizási időszakban mellőzni kell ezeket a helyeket, rengeteg egyéb randihelyszín is van, nekem amúgy is snassz vacsi randi... Mindig van nálam valami rágcsálnivaló, ha a párom beülne egy sütire valahova, akkor ő megeszi, én csak iszok, majd mikor kijövünk és elrágcsálom az adott rágcsát (vagy akár bent, ha megbeszélem a pultossal). Nem mondom, hogy kellemes, de egyáltalán nem nehezítette a randizási ügyeimet.
2021. febr. 8. 19:50
 19/31 anonim ***** válasza:
94%
Gluténra, tejre és tojásra diétázok már 20 éve, azelőtt meg bélgyulladásom volt, ja és a keményítőt is gyógyszer eszi meg helyettem. :/ De a férjemet is így ismertem meg nyavalygósan. :) És sült krumplit, salátát és natúr húst mindenhol lehet kapni. Nem szoktam ezért különcködni meg túráztatni a haverokat vagy nyaralást lemondani.
2021. febr. 8. 19:51
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kéne, hogy megnehezitse az ismerkedést, mert ez egy olyan dolog, hogy nem tudsz vele mit csinálni. Van és kész. Ha valakivel ismerkedsz és szóba kerül esegyebkent minden rendben lenne, csak ez zavarja, akkor azzal nem érdemes foglalkozni :)
2021. febr. 8. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!