Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy célozzak neki arra, hogy lefogyhatna?
Van egy srác, kb 2 éve ismerem haveri szinten, mert egy a baráti társaságunk. Most kezdtünk el beszélgetni chaten, érződik rajta, hogy kedvel, vonzódik hozzám. Szeretne velem kettesben is találkozni, mindig nagyon előzékeny és udvarias. Érdeklődik, jókat beszélgetünk, de külsőre nem olyan típus, mint akik nekem általában tetszenek. Nekem mindig a sportos, közepesen "kigyúrt", kockás hasú férfiak tetszettek. Nyilván a normális mértékben, tehát nem olyanok, akik szurkálják magukat, nonstop edzenek stb.
Ha ő is ilyen lenne, akkor azonnal összejönnék vele. De így, hogy ennyire "mackós", nem jön be külsőre.

De a kérdezőnek nem fér bele.
Velem is volt olyan, hogy folyamat pirultam, liftezett a gyomrom, elcsuklott a hangom, ha beszéltem vele, de a teste taszított. Sajnos kérdező, ha magáért nem változik, akkor nem is érdemes magad miatt ilyenre várni.

Szerinted az a pasi nem látott még tükröt? Nincsen tisztában azzal, hogy az izmos-vékony pasik mennyivel jobban néznek ki? Dehogynem.
Ha csak annyiba kerülne lefogyni, hogy valaki szól, hogy "Jani, fogyjál le!" akkor nem lenne kövér ember a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!