Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mondanátok olyan kajákat,...

Mondanátok olyan kajákat, amivel könnyedén lefogyhatnék?

Figyelt kérdés

174 centi vagyok és 79 kiló, nem vagyok megelégedve a súlyommal, fogyni szeretnék. De nem tudom, hogy csináljam, hogy biztosan megfelelő kajákat egyek, miből mennyit és miket. Az a baj, hogy alig tudok fogyókúrás kajákat

20/L

2020. okt. 30. 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Miket szoktál alapból enni? Lehet hogyha elhagyod az egészségtelenebb dolgokat az már sokat segít.
2020. okt. 30. 18:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem sajnos sok szénhidrátartalmú kaját eszek inkább, szeretem a pizzát, tésztákat, szendvicseket, sütit és sajnos italból is néha cukortartalmút iszok :/
2020. okt. 30. 19:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nincsen hizlaló kaja, meg fogyókúrás kaja. Ha több kalóriát viszel be, mint amennyit elégetsz, hízni fogsz. Beviheted azt a többlet kalóriát szuper egészségesnek tartott smoothie-ból is.

Pizzát is lehet enni, ha belefér a napi kalória keretedbe.

Cukrot felejtsd el, és a finomított szénhidrátokat, ezekből könnyű sokat enni, mert gyorsan szívódnak fel, ezáltal megemelik a vércukor szinted, és hamar újra éhes leszel. Ezért tartják ezeket "hízlaló" kajáknak.

Ha tésztát szeretnél, egyél teljeskiőrlésűt, pizzából magadnak is megcsinálhatod tk lisztből. Fontos itt is a mennyiség, és a mértéktartás!

Én nagyon finom cukormentes süteményeket készítek magamnak, nyilván nem eszem minden héten.

Ajánlom ezt az oldalt: [link]

Rengeteg nagy igazságot fogalmaznak meg ingyen is, persze reklámozzák a fizetős szolgáltatásaikat is, de amiket megosztanak instán, face oldalukon, azokból nagyon sokat lehet ám tanulni.

Ja és persze a sport, fontos, hogy heti 3x legalább mozogj valamit. Rengeteg otthon elvégezhető gyakorlat van, tényleg a bőség zavara van az interneten, ingyen! Akár eszköz nélkül, míg kezdő vagy, később vehetsz otthonra pár kézi súlyzót, gumiszalagot, határ a csillagos ég. Aki nem képes használni a google-t, youtube-t, ami sz.rágig tele van videókkal, az mit szeretne? Hogy tornázni is a gyakori válaszadói tornázzanak helyette?

2020. okt. 31. 10:01
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint te is tudod, hol a hiba. A cukrot és a lisztes ételeket érdemes visszafogni, másra cserélni. Pl. ebédre hús mellé a szokásos köretek helyett ehetsz főzelékeket, vagy a köret egy része lehet párolt zöldség, saláta. A levesek is jók, kevés tésztával, krumplival. Reggelire vagy vacsorára ehetsz pl. tojást (rántotta, főtt tojás stb.) uborkával, paradicsommal, paprikával, vagy kőrözöttet. A lényeg, hogy vigyél be elég fehérjét, és egyél jó sok zöldséget, táplálkozz változatosan.

Innivalónak üdítők helyett legjobb a víz. Nasiként ehetnél pl. friss gyümölcsöket, olajos magvakat (ne túl sokat).

Ha biztosra szeretnél menni, figyeld a kalóriabeviteledet és a makrókat, vannak erre jó oldalak, appok. Ne koplalj (ne menj a BMR-ed alá), és ne akarj túl gyorsan fogyni, nem éri meg. Iktass be egy kis mozgást heti 3-4x, ez lehet bármi, amit szívesen csinálsz.

2020. okt. 31. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!