Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van így, hogy nem szeret randizni?
Túl sok randin nem is vagyok túl, amit kifejezetten randinak neveztünk. Ha megismerkedtem, összejöttem valakivel az általában azért volt, mert vagy ismerősökön, hobbin, baráti társaságon esetleg munkán keresztül találkoztunk, aztán a kezdeti semleges beszélgetés átfordult flörtbe, ismerkedésbe.
Egyszer-kétszer próbálkoztam teljesen ismeretlenekkel (előtte rövid beszélgetés társkeresőn) előre megbeszélt randin ismerkedni, de annyira erőltetettnek éreztem. Környezetem nyomására persze próbálkoztam ezzel a módszerrel, mert annyit mondták, hogy kezdtem hinni nekik. De senki nem érti meg, hogy én nem érzek magamban lelkesesést az ilyen direkt ismerkedésre és ezért azt hittem, tényleg bennem van a hiba. Utóbbi alkalmakkor már olyan érzésem volt előtte, mintha a fogorvoshoz mennék: tudom, hogy szükséges és azt mondják jót teszek vele magammal, de leginkább csak túl akartam esni rajta.
Más is van így ezzel? Hogy nem ez élete mozgatórugója, hogy kapcsolatot találjon és minden napra randit szervezzen, ahol ugyanazokat a sablonos kérdéseket járjuk körül? Miért nem hiszik el, hogy van olyan, akinek ez nem fontos?
Persze, nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb ez a módszer is bejöhet, ezt nem vitatom :D
Viszont nem érzem úgy, hogy ez lenne a normális én meg a nem normális, hogy nem ezt az utat követem. Túl sok energia/probléma, aminek a végén a befektetett energia is igen kis százalékkal térül meg. Helyette annyi minden mást lehet csinálni (persze nem most, covid alatt), ami ilyen erőltetett randik nélkül sodorhatja utunkba a megfelelő társat.
6-os, értem amit mondasz, ismerkedni kell előtte. De azt a részt nem veszitek figyelembe, hogy nem keresem szánt szándékkala kapcsolatot. Tehát ha találkozom munkában/hobbik közben/egyéb esemény során valakivel, ahol kialakul egy kölcsönös szimpátia, akkor magától elindul a dolog.
Én ezt a görcsös, na keressünk valakit és boldog boldogtalannal fussuk le ugyanazokat a köröket, ami más helyzetben magától jönne, ezt nem szeretem.

"Nem lehet úgy, hogy.... meglátjuk egymás..szia! szia! tetszel nekem, te is! :) Legyünk együtt! Szeressük egymást! :)"
Nyilván. Ez a másik véglet, amiről beszélsz

Velem nem így történt. Nekem az élet nem (vagy nagyon ritkán) hozott olyan nőt az ismeretségembe, hogy abból kapcsolat lett. 3 komoly kapcsolatom volt, abból 2 online társkeresőből indult. Érdekes, hogy az a két kapcsolatom lett csak igazán komoly, több éves, ami online-ról indult.
Nyilván sok rossz randim is volt onnan, ezt néha megunom, de azért ha arra várnék, hogy összehoz valakivel az élet, akkor évekig várhatnék. Tehát nyitva tartom a szemem az életben is, de idegenek felé is fogok nyitni (online is, bár tényleg maga a netes társkeresés mintha már nem működne mostanában, mint régen, egy opciónak meghagyom).

Kedves kis kérdező.
Nem tudom ki vagy, hány éveske vagy, de nagyon egyetértek veled.
Én is abbahagytam a netes társkeresést, mert borzalom. Eleve a társketeső oldalak tele vannak beépített emberekkel, pénzlehúzás, stb.
Ugyanaz a nő az egyik oldalon Erika, 47 éves, egy másik oldalon, már Böbe, 45 éves.
Azt kell megérteni, hogy a társra találást minden mesterséges dolog megöl. A netes társkeresés az bőven ebbe a kategóriába van.
Élje az ember a hétköznapi megszokott életét, és az vagy jönni fog, vagy nem.
Én tudom, hogy a természetesség is egyre nehezebb, de nincs mit tenni.Ezt ha erőlteted, akkor kudarcba fulladsz.
Régebben amikor volt Csernus doktornak TV műsora, ezt mondta neki a paciens.:
"A hétvégén felöltözök, picit kicsípem magam, és elindulok társat keresni."
A doki ezt mondta: " Hohó! Ez nem így működik ám, hogy szándékosan elindulsz társat keresni. Nem. Hanem amikor majd a melegítő nadrágodba leugrasz a boltba egy tejfölért, amikor már nem is tervezed a társ keresést, majd akkor fogsz belebotlani valakibe.
Én nem mondom, örülök a kivételeknek, mert néha hallani, és akad olyan, akik neten ismerkedtek meg, és jó kapcsolat lett belőle. Én is ismerek ilyet. De. Ez a nagyon nagy kivétel, és ez nagyon ritka szerencse.
Hát ez meg a másik. A szerencse. Óriási szerepe van A társkeresésben. Szinte 70-80% szerepe van. Jó időben jó helyen kell lenni. De ezt megint nem tudod befolyásolni.
Ez vagy ősszejön, vagy nem.
Hát ez az én meglátásom, kívánok mindenkinek sok szerencsét, és hogy mindenki megfelelő társra találjon.

15-ös: jók, amiket írsz. Alapvetően egyet is értek velük.
Két dolog, amivel nem értek egyet Veled. Az egyik, hogy nem mondanám nagyon ritkának, hogy neten lesz valakinek komoly kapcsolata. Nekem személy szerint 2 komoly kapcsolatom volt netről, 1.5 év és 10 év hosszúak. Sok ismerősömnek, barátomnak, kollégámnak lett szintén netes társkeresőből komoly. Statisztikát nem csináltam, de elég gyakori a 30-as, 40-es ismerőseim között. Igaz, hogy mostanában nem működnek igazán ezek a netes társkeresők tapasztalatom szerint, úgy látom, túl sokan vannak fent, és mindenki nagyon válogat. Tehát ma már jobb az élő ismerkedés szerintem is.
A másik, amit én nem így látok: "Ezt ha erőlteted, akkor kudarcba fulladsz" - Ha én nem erőltettem a társkeresést, akkor évekig nem is történt semmi. Ha elkezdtem erőltetni (igaz, talán a próbálkozás jobb szó), akkor kudarcok után azért lett is kapcsolatom. Persze, jól hangzik, hogy várjam a nagy Ő-t az életben, hátha betoppan, de nekem sose úgy jött, hogy nem tettem érte konkrétan.
Sok sikert mindenkinek!
14-es voltam.

Igazad van, fene se tudja, mikor és hol, és hogyan lesz az embernek szerencséje.
Régebben a netes dolgok jobbak voltak, ma már a társkereső oldalak tulajdonosai sajnos visszaaélnek a sok magányos ember bánatával.
Az gondolják,aki társat keres, az mindenre kapható, az mindenre képes.
Könyörgöm.
Egy magyar társkereső oldalnak, miért Luxemburgban van a székhelye?
Azért, hogy még véletlenül se lehessen semmit megkérdezni, èszrevenni, stb stb. Ezért.
Hogy elérhetetlenek legyenek.
Tiszta biznisz lett az egész, mert egyébként lehetne egy nagyon jól működő dolog is, ha tisztességesek lennének az üzemeltetök, és nem
Üzemel-tetűk !!!!!!
Hát ez van 16-oskám.
15.voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!