Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is van így, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van így, hogy nem szeret randizni?

Figyelt kérdés

Túl sok randin nem is vagyok túl, amit kifejezetten randinak neveztünk. Ha megismerkedtem, összejöttem valakivel az általában azért volt, mert vagy ismerősökön, hobbin, baráti társaságon esetleg munkán keresztül találkoztunk, aztán a kezdeti semleges beszélgetés átfordult flörtbe, ismerkedésbe.

Egyszer-kétszer próbálkoztam teljesen ismeretlenekkel (előtte rövid beszélgetés társkeresőn) előre megbeszélt randin ismerkedni, de annyira erőltetettnek éreztem. Környezetem nyomására persze próbálkoztam ezzel a módszerrel, mert annyit mondták, hogy kezdtem hinni nekik. De senki nem érti meg, hogy én nem érzek magamban lelkesesést az ilyen direkt ismerkedésre és ezért azt hittem, tényleg bennem van a hiba. Utóbbi alkalmakkor már olyan érzésem volt előtte, mintha a fogorvoshoz mennék: tudom, hogy szükséges és azt mondják jót teszek vele magammal, de leginkább csak túl akartam esni rajta.

Más is van így ezzel? Hogy nem ez élete mozgatórugója, hogy kapcsolatot találjon és minden napra randit szervezzen, ahol ugyanazokat a sablonos kérdéseket járjuk körül? Miért nem hiszik el, hogy van olyan, akinek ez nem fontos?

2021. febr. 1. 12:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%

Én teljesen megértelek.

3 emberrel volt randim az utóbbi időben, de egyikhez sem volt igazán kedvem, csak magamra erőltettem.

A legutóbbi srác viszont megfogott, szóval vele remélem komolyabbra fordul a dolog. :)

Ha nem, én sem erőltetem tovább.

2021. febr. 1. 12:56
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
Sajnos a környezetünk sokszor próbálja ránk erőltetni a saját elképzeléseit. Ha téged ez ennyire rossz érzéssel tölt el, akkor ne randizz csak a kedvükért. Egyébként részben teljesen megértelek. Nekem is erőltetettek ezek a randik, az összes barátommal úgy jöttem össze, mint te, hogy régebbi ismerős/barát volt és így alakult. Viszont amiatt meg szeretem a randizást, hogy így sok srácot megismerek és tapasztalatot gyűjtök. De ezeket nagyon lazán kezelem, és ezekből rendszerint nem is szokott kialakulni semmi.
2021. febr. 1. 12:57
 3/17 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem is eroltetett, mindig az eletbol(suli,melo,hobby,barati kor) jottek a nok, egy tinderes kapcsolatom volt, olyan is...
2021. febr. 1. 13:02
 4/17 anonim ***** válasza:
88%

Hát én nem is szeretek és nem is tudok randizni.:)

Csak szexkapcsolatom alakult előbb írogatásból, de 'normális' még soha. Csak így, ahogy neked is. Ismertük egymást egy ideje valami kapcsán, amikor "jött az ihlet".

2021. febr. 1. 13:04
 5/17 A kérdező kommentje:

Ment mindenkinek a zöld kéz, köszönöm az értelmes válaszokat!

Sajnos mindenki szereti valóban a saját nézőpontját a másikra erőltetni, de ezek szerint mégse annyira ritka ez a hozzáállás. Azért írtam ki a kérdést, mert tényleg kezdtek elbizonytalanítani és majdnem elhittem már, hogy velem van a gond.

2021. febr. 1. 13:57
 6/17 anonim ***** válasza:
88%

Jó lenne egyből a közepébe csapni egy kapcsolatnak de nem lehet.

Ezeket a köröket le kell futni.

2021. febr. 1. 14:17
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Én utálom a randit :D

Kib+ feszelyezve érzem magam és alig várom hogy vége legyen.

Ha valakivel bejövünk egymásnak, akkor összejövünk és ennyi :)

F

2021. febr. 1. 14:40
 8/17 A kérdező kommentje:
6-os: pont erről van szó, hogy nem keresem kényszeredetten a kapcsolatot, nem belevágni akarok a közepébe. Hanem ahogyan többen is írták, ha összesodor valakivel az élet és szimpatizálunk egymással, kialakul magától. De ez a menjünk, mert kapcsolat kell és randizzunk annyira érthetetlen számomra, miért kellenek ezek a kínos körök? Biztosan így találkozom a megfelelő emberrel, hogy egy te/kávé/séta közben megvitatjuk hol nőttem fel, mit dolgozok és hány gyereket akarok? Kiráz ettől a hideg.
2021. febr. 1. 14:51
 9/17 anonim ***** válasza:

8# Egyébként nincs kizárva :D

Csak nálam ez nem jött be (eddig)

2021. febr. 1. 14:53
 10/17 anonim ***** válasza:
76%

6-os vagyok.

Ez mind szép és jó de valahol el kell kezdeni.

Nem lehet úgy, hogy.... meglátjuk egymás..szia! szia! tetszel nekem, te is! :) Legyünk együtt! Szeressük egymást! :)

Azért általában szoktak beszélgetni az emberek , hacsak nem egy k**úrvával jön össze vagy egy hímk**úrvával.

Van egy másik oldala is, ami sokszor jelent problémát. Nem ismerik meg egymást eléggé és bumm a közepébe és basszus félreismertem nem is olyan nem is ilyen, itthagyott, szakítsak..szakítok...

Ki leht hagyni a fizetős randikat a beülünk ide vagy oda, de egy idegent még sem engedek be szívesen azonnal a házamba.

Szóval egy minimális kell. Ha nem képes legalább egy kis időt valaki szakítani erre még ha unalmas is, akkor keressen szex-kapcsolatot.-

2021. febr. 1. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!