Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmentem randizni egy sráccal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmentem randizni egy sráccal és egy óra beszélgetés után kicsúszott a száján az, hogy szeret. Nem furcsa ez?

Figyelt kérdés
Nincs sok tapasztalatom ezen a téren, de ilyen még sosem fordult elő velem. Nem igazán ismerjük egymást, ezért furcsa ez az egész nekem. Én reagálom túl? Vagy ez szerintetek is furcsa?
2016. máj. 7. 06:23
 1/10 anonim ***** válasza:
persze furcsa.. de szerintem csak nagyon lelkes és vágyik egy kapcsolatra
2016. máj. 7. 06:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Ne vedd komolyan, lehet csak rutintalan.:D Én is szeretem a rántott húst, szóval ne keríts neki nagy jelentőséget amit mondott.
2016. máj. 7. 07:10
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Nem fejezte be a mondatot. Igy hangzott volna: Szeretnélek megdugni!
2016. máj. 7. 07:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Ted Mosby
2016. máj. 7. 07:38
 5/10 anonim ***** válasza:
57%
Mivel téged még annyira nem ismer egy óra után, nyilvánvalóan nem rád értette, csak örül, hogy végre van egy lány, aki vele van. Az, hogy ki vagy, az neki tök mindegy. A helyedben menekülnék.
2016. máj. 7. 08:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Vagy ha előtte sokat beszélgettetek neten, akkor ESETLEG el tudom képzelni.
2016. máj. 7. 09:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem is Ted Mosby jutott eszembe :D :D
2016. máj. 7. 09:25
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát, most lehet le fogtok pontozni.

Én ugyan így voltam, baráti társaságon keresztül találkoztunk először, még az nap randira hívott másnapra, következő reggel mikor találkoztunk elmondta, hogy szeret. Nem kellett hozzá 72 óra. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk és boldog párkapcsolatban élünk nemsokára 1 éve.

Saját tapasztalatból mondom néha nem árt bizalmat szavazni a másiknak, főleg ha az érzés kölcsönös.

21L

2016. máj. 7. 10:35
 9/10 anonim ***** válasza:
szerelem első látásra,fiatalon,naivan 😭 még ilyen is van.
2016. máj. 7. 13:38
 10/10 A kérdező kommentje:
27 éves, nem tudom ez mennyire számít fiatalnak éa naívnak. Valahogy mindenki vélményét meg tudom érteni. Ott van a jó öreg mondás, hogy aki udvarol az dugni akar. Na mindegy.Valószínűleg csak izgult és rosszul fejezte ki magát.
2016. máj. 7. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!