Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tánc minden nőnél központi kérdés? Ha olyan típus vagyok, aki nem tud, nem szeret, akkor nem randiznátok velem?

Hát haver én ugyan férfi vagyok, de tapasztalatból mondom, hogy egy nőt nagyon le tudsz venni a lábáról egy áttáncolt éjszakával.
Na nem a klubokban lévő szárazba..ra gondolok, hanem normálisra. Valami bálban, retro buliban, lehet ilyenekre vadászni.
Amúgy meg táncolni mindenki tud, ne ilyen versenytáncos színvonalra gondolj. :D
Kis gyakorlás és ennyi.

A párom sem tud táncolni. Sosem tudott. De az esküvőnkre megtanul pár alap dolgot.
Ha nem mutatna erre hajlandóságot, elég nagy csalódás lenne. Nem mondom, hogy szakító ok, de jelentősen rontana a hangulaton meg az egészen.

Annyi baj legyen.
Szoktál féltékenykedni, ha a barátnőd nélküled megy el táncolni?

Én szarul táncolok, a legtöbb lány szeret táncolni, viszont ismerkedéskor ez szinte sosem került szóba. Ha elmegyünk beülős randikra, akkor ott nem kell tánctudást mutatni, ezer más dologgal is le lehet nyűgözni a nőket.
Szóval engem még nem ért hátrány ismerkedésben amiatt, hogy nem tudok táncolni.

A párom sem szeret táncolni, én igen. Évente egyszer elmegyünk bálba, ott táncolunk este és nekem is le van tudva az év, ő meg azt az egyet kibírja.
Nyilván emiatt nem szüntetném be az ismerkedést, csak akkor zavarna, ha arra az évi 1re se lenne képes.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!