Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ennyire központi tema a társadalomban a tarskereses?
Tudom, költői a kerdes, de engem nem is elégít ki az a valasz, hogy mert az ember társas lény. Jo, legyen, de miert kell ekkora drámát csinalni belole? Az emberek nagy resze miert hiszi, hogy egy masik embertől függ a boldogságuk, akit meg nem is ismernek. Sot, itt nem is egy masik emberről van szo, hanem egy funkcióról, nevezetesen egy barátról, vagy barátnőről, aki párként funkcionál.
Remes ez a tömeghisztéria. 😞

Mert az ember társas lény.
Szar egyedül, én sem bírom sokáig.

Tulajdonképpen hol központi téma? Netán itt ebben a kategóriában lógsz és megvagy lepődve, hogy itt társkereséssel kapcsolatban tesznek fel kérdéseket?
Az nem jutott eszedbe, hogy más kategóriákba lapozz, ha téged nem érdekel ez a téma?
Abban egyetértek, hogy hisztizni meg drámázni gázos, de pusztán attól, hogy valaki témázik erről, azzal mi van?
Pont, hogy mas kategóriában is arrol olvasni, hogy mennyire magányosak az emberek. Illetve Facebookon is ilyen idézetek jonnek szembe. Arrol nem beszelve, hogy munkahelyi szünetben is előkerül. Es ha az ember azt találja mondani, hogy jol van egyedul is, akkor elkezdődik az agymosas, hogy dehogy jo neked.
De lehet, hogy csak en keritek nagy feneket ennek a dolognak.

Annyira nem mondanám hogy központi téma lenne, inkább annak köszönhető hogy sok olyan férfit meg nőt termelünk ki akik egy párkapcsolat szempontjából "selejtesek" felnőtt koruk elején(értsd elvontan) és a számítógép, telefon korában már egyre zárkózotabb a társadalom. Huszonéves korában 2019-ben sokkal több embernek nem volt semmilyen párkapcsolata, mint mondjuk 20 éve, mert sokkal kevésbé foglalkozunk egymással és sokkal karierristábbak vagyunk. Ez azzal jár hogy mikor már lassan családot kéne alapítani, akkor még semmi párkapcsolati "skille" nincs és azt kell bepótolni 25-30 évesen amit régen 18-20 évesen tettek. Tiszteletem persze a kivételnek.
Ezt csak azért írtam le, mert ebből lesz a nyavalygás, a hiszti, mert ilyenkor jön az első kapuzárási pánik, amikor másnak gyereke van, ő meg sehol se tart. És persze könnyebb mindenhol elsírni a bánatot, mint cselekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!