Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi egy disznótoron jó ötlet?
Figyelt kérdés
Tehát disznótor lesz nálunk, és én irogatok egy nővel egy ideje, és most hívnám el randira, egy disznótorra.
Szerintetek beválhat? Együtt töltenénk a hurkát, kolbászt, én sütném a zsírt, ő mosná a belet
2021. jan. 29. 16:41
12/16 anonim válasza:
Hát persze, hozzád is megy azonnal :D
13/16 A kérdező kommentje:
köszi a biztató válaszokat! mindenképp elviszem, és nagyon remélem hogy szereti a töpörtyűt!
2021. jan. 29. 23:13
14/16 anonim válasza:
Elképzelem, ahogy a barátnőm sírógörcsöt kap, és sikítozik, hogy ne bántsátok szegény röfit. Vagy előbb még próbálná megmenteni. :D Biztos, hogy troll kérdés, de ha nem, csak akkor hívd meg, ha tudod róla, hogy neki nincs baja az ilyesmivel. Pl előbb kérdezd meg, hogy mit gondol a disznóvágásról, és ha azt mondja, szereti, utána mondd, hogy nálatok lesz, és eljöhetne belet mosni.
15/16 anonim válasza:
De jó ötlet :)
Nálunk is az lesz, igaz én csaj vagyok, de apám kevés egyedül a 200 kg-os disznóhöz, így én is randira hívom a kiszemeltem, segítsen neki :D
16/16 anonim válasza:
A disznó bontása a legjobb, ha azt kibírja már sínen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!