Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van kínos randi sztori?
Nekem az elég nagy hassal illetve tokával rendelkező pasi a randin (miközben ő evett, én meg csak néztem) a szemmebe mondta, hogy "Hát te jól meg vagy hízva"
Annyi, hogy a vékony képeimhez képest kb 3 nagyon max 4 kg plusz volt rajtam , tehát nem voltam kövér egyáltalán. Vele ellentétben.
Amikor találkozom valakivel es megbámulnak vele az utcán.(teljesen máshogy néz ki mint a képen)
Átlagos nő vagyok, sőt, csinosnak szépnek mondhtó.
Elfuserált randik:
-odaállitott egy 150 kg-s izzadtságszagú pacák
-volt, aki leevett (lehányt)pulóverben jött, fogai alig voltak és egy kopott, saras motoros triciklihez (vagy mihez)támaszkodva fogadott
-volt egy tata is, lehet ugyan hogy tényleg 30-as, de kb 60-70-nek nézett ki..
És ilyenkor mert ugye tekintettel a korábbi csevejekre, nem akrok bunkó lenni, pár jo szóra azért megállok, ha már elhivott találkozni, es olyankor az emberek tömegesével bámulnak meg, vannak akik lassítanak is, hogx ilyen lány ugyan mit akarhat egy ilyentől?
Ott helyben süllyednék el (még én szégyellem magam..), és imádkozom közbrn hogy csak ismerőssel ne fussak össze
*vagy aki odaállított bokavillantós retkes munkáscuccban, tájszólással és még érdeklődött találkozom e még vele ujra majd.
Nem is látják a fátol az erdőt.
2-es vagyok,
A másik, ami hirtelen eszembe jutott. Dugó miatt késtem a randiról. A pali írta, hogy nem baj, addig gyorsan megkajál, mondtam, hogy oké nem is baj, mert én nem vagyok éhes. Ennek ellenére, megvárt vele.... Végig kellett néznem, ahogy az irtó büdös főzelékét megeszi, és tele szájjal dumál. Látszott rajta, hogy nagyon buta is. Alig vártam, hogy megszabaduljak tőle. Hálistennek közölte, hogy nem jövök be neki, úgyhogy inkább "elhúz" :DDD Elég sok randim volt, ez a kettő volt emlékezetesen gáz.
Úgy látom vannak itt érdekes események,így maradok olvasgatni.😁
22F
Ha belefér a kínosba, akkor én is leírnék egy rövidet.
Volt egy lány, még az első randijaim között. Vittem neki rózsát első alkalommal. Túl romantikusnak tartotta ígyhát nemvolt 2. alkalom. Ja és mekibe akart menni úgyhogy odamentünk végül. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!