Milyen vicces, kínos sztori történt veled tömegközlekedési eszközön?
kolléganőm értettségi találkozóról hazafelé erős kísértést érzett az okádásra. megállította hát a helyközi járatot, leszállt, aztán dolga végeztével intett, hogy mehetnek tovább
inkább kínos, semmint vicces...
Kisebb iskolàs koromban még azt hittem a buszon barhova le lehet ülni ahol van szabad hely nem tudtam hogy az embereket is meg kellene nézni elötte ki ül pl dupla ülés egyikén.
Szoval nagy naivan leültem az ablakhoz kerülgetve egy extrém hàjas idösebb ferfit, aki kivülre ült le igy át kellett vergödnöm mellette hogy belülre leüljek miközben szoltam hogy leszeretnék oda ülni(elötte nem voltak ülések szoval dupla üléssor elsö sora a busz 2.felében)
Mivel veletlen egy leheletnyit hozzaertem a terdehez persze hiaba a bocsanatkérés, el kezdett velem üvöltözni ugy hogy zengett töle az egesz busz en meg sem mertem mukkanni mellette es egész uton szidott mint a sakàl jo nagy hanggal
1.Bokáig érő szoknyában szálltam fel a buszra és nem vettem észre, hogy ráléptem a szoknya elejére. Úgy elterülte, mint az Alföld.
2.Szintén buszon, hazafelé, egyedül ültem, közvetlen mellettem senki nem volt. Valami vicces hülyeség eszembe jutott és már nem birtam visszatartani a rögögést, minél jobban próbáltam csendben maradni, annál inkább kitört belőlem a nyerítés. Nyilván látható volt, hogy egyedül utazom és magamban röhögök.
Egy alkalmas megállónál aztán lemenekültem a buszról, de a hazafelé utat is végig röhögtem.
4. Vonattal utaztam. Ahigy mentem végig a kocsikon, valahogy egyik hely sem tetszett, míg végül kinyitottam a következő ajtót és a mozdonyvetővel találtam szemben magam :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!