Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van kínos randi sztori?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van kínos randi sztori?

Figyelt kérdés
Kicsit unatkozom és szívesen olvasnék most ilyeneket. 🤷

2021. jan. 28. 10:07
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
#10 es az mondjuk durva 😂
2021. jan. 28. 11:40
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan csaj, aki nem jött el a randira, holott még előző este is beszéltünk. Olyan is akadt, aki nyári melegben váratott a villamosmgállóban vagy egy órát, mert hazavitte a virágot, amit vettem neki.
2021. jan. 28. 12:11
 13/22 anonim ***** válasza:
66%

12# mi a barátommal ezen külön szorakoztunk is már:D

Egyszer féltékeny volt az uton de elviccelte, és annyit mondott hogy jol nézzem meg hova nézek különben ad egy virágot ea cipelhetem végig :D

2021. jan. 28. 12:47
 14/22 anonim ***** válasza:
55%
*és
2021. jan. 28. 12:47
 15/22 anonim ***** válasza:
24%
*jöl gondoljam meg hova nézek
2021. jan. 28. 12:50
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Minden randi kínos egy kicsit. Nálam például a csaj azt mesélte evés közben egy salátabárban, hogy begyulladt a nemi szerve és véletlenül kivették már nem tudom melyik szervét, mert beképzelte a betegséget. Hát nem akartam megdugni a randi végén.
2021. jan. 28. 13:26
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Meg kellett állni séta közben egy igazi sörszagú, zenegépes kocsma bejárata előtt, mert a 20-as évei elején járó hölgy igen kedvelte a bentről kiszűrődő Jimmy-slágert. Felajánlottam, hogy menjünk be, de nem akart... :)
2021. jan. 28. 14:23
 18/22 anonim ***** válasza:
80%

Kínosnak talán nem volt az, de legalább hamar kiderült, hogy nem egymást keressük.

Egy ismerősnek volt egy lánya és engem nézett ki a lánya mellé. Addig-addig bаszogatott a dologgal, míg rávettem magam, hogy a lánnyal legyen egy randi. Nem annyira tetszett, de rosszul sem nézett ki, gondoltam, ha jó lesz a személyisége, akkor még simán lehet jó.

Na, eljött a randi, rohadtul összevesztünk világnézeti, politikai kérdésekben. Nem üvöltözést meg káromkodást kell elképzelni, de merőben mást gondoltunk sok alapvető témában.

Na, utána már ez az ismerős nem is köszönt nekem, a mai napig nem köszön. Pedig előtte annyit ajánlgatta a lányát, hogy néha nekem volt kellemetlen. 😅

2021. jan. 28. 14:23
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan nem az én sztorim, egyik legjobb barátnőmmel történt pár éve (fiatalok vagyunk még, korai 20on évesek, és ő csak a saját korosztályával szeret randizni, ez majd fontos lesz:D).

Beszélt egy sráccal valahol neten majd találkoztak. A srácnak -vele egykorú kb- ami a képeken nem látszott, hogy elöl nem volt foga.

Csak ezt úgy jól kiküszöbölte. Nem lett több randi:D

2021. jan. 28. 16:02
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

1. Nagyon megtetszett egy srác, mint kiderült, én is neki. Végül lazán odabökték a haverjai: XY jó, hogy leszokták az alkoholról, büszkék vagyunk rád, de arra nem, hogy most meg drogozol.

2. Sütiztünk, elcsevegtünk, majd a tekintetem a kezére tévedt, mire közölte, hogy munkahelyi balesetben levágta az ujját. Ez még nem is volt gond, de randi után elmondta, hogy inkább legyünk barátok. (én is hasonlót javasoltam volna, valahogy nem volt meg az a plusz)

3. Nem elég, hogy a fogsora problémás volt, folyamat hangosan fingott és böfögött.

2021. jan. 28. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!