Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi egy disznótoron jó ötlet?
Figyelt kérdés
Tehát disznótor lesz nálunk, és én irogatok egy nővel egy ideje, és most hívnám el randira, egy disznótorra.
Szerintetek beválhat? Együtt töltenénk a hurkát, kolbászt, én sütném a zsírt, ő mosná a belet
2021. jan. 29. 16:41
1/16 anonim válasza:
Hallottál már olyanról, hogy valaki disznótoron tartotta az első randiját és nem sikerült?
Na ugye, persze, hogy remek ötlet!
2/16 anonim válasza:
Sztem ez teljesen jo, biztos van olyan falusi lany akinek ez bejon. Ne varosi mukormos csajokra hajts, mert bemegy a kormuk ala a bel
4/16 anonim válasza:
Ő mosná a belet. Ez a kulcs mondat, ez minden nő álma főleg az első randin. :)
5/16 anonim válasza:
legalabb kiderul, hogy finnya-e a csaje
8/16 anonim válasza:
#7 Mekkora lenne mar vegan csajt vinni, foleg ha ilyen ezo-bio-oko zold libsi alapon vegan:)
10/16 anonim válasza:
Elalélnék a gyönyörtől.
Remélem, ez troll kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!