Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mivel lepjek meg egy 40 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lepjek meg egy 40 éves férfit?

Figyelt kérdés

Hosszú kapcsolatból jövök, 1000 éve nem volt első randim. Nem vagyok kislány, 34 éves nő vagyok, de most teljesen tanácstalan vagyok: ismerkedem egy férfivel, holnapra randit beszéltünk meg. Mindketten függetlenek vagyunk, saját egzisztenciával, első körben ő jön fel holnap hozzám. Készülök vacsival, egy üveg borral, és szinte biztos vagyok benne, hogy ő hoz egy csokor virágot valamilyen csokival együtt, mert puhatolózott ilyen irányban.

Kérdésem a következő: nekem mivel "illik" meglepnem a randipartnerem első alkalommal?

Fèrfiak! Ti minek örülnétek?

2021. jan. 26. 22:41
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
46%
Számomra kellemes meglepetés lenne, ha te is akarnád a szexet.
2021. jan. 26. 22:47
 2/24 anonim ***** válasza:
85%
Full brazilian wax és sínen vagy.
2021. jan. 26. 22:48
 3/24 anonim ***** válasza:
11%
Nekem legnagyobb ajandek tarsam lenne.. mosolya es az hogy orommel tolti el jelenletem... De szerintem egy vg terkep atlasz gondolatokkal megtoltve elmenyeiddel kiegeszitve utazasaidrol.. felcimkezve hol jartal milyen elmenyek ertek ott miert tetszett neked adott orszag kulturaja divatja.. tehatilyen kis szemelyes szuvenir csak megjobban felkeltene erdeklodesem masik iranyaban
2021. jan. 26. 22:49
 4/24 anonim ***** válasza:
79%
Vacsi meg bor és egy dugás nem elég? Akkor toronyóra lànccal.
2021. jan. 26. 22:50
 5/24 anonim ***** válasza:
37%
Aztan mar egyutt tervezetek a jovot..Blue Monten fele veszitek az iranyt Fuji vagy Andokba.. gyujtitek legkozelbbi elmenyeket vagy Romai Vatikan muzeum Athen Akropolisz vay Parizsi Louvre Vagy Petervar Ermitazs
2021. jan. 26. 22:53
 6/24 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudom testi elvezeten kivul mas nincs ami osszekoti a part szerintem eleg... sivar lelekre val
2021. jan. 26. 22:55
 7/24 anonim ***** válasza:
38%
Lehet b.. on kivul mai emberiseget semmi mas nem mozgatja meg, hogy valami kreativat kitalaltam maris lepontoztak
2021. jan. 26. 22:58
 8/24 anonim ***** válasza:
34%
:-( jo lehet beszelgetes b unk aha.. es ebben ki is terjed itt levok erdeklodesi kore
2021. jan. 26. 23:00
 9/24 anonim ***** válasza:
91%
1-es. Tökéletesen igazad lenne ha most egy házasságban lévő férfi kérdezett volna... ;)
2021. jan. 26. 23:03
 10/24 anonim ***** válasza:
92%
Meglepni csak azzal tudsz egy 40-est, hogy ha felhívod magadhoz és nem lesz szex.
2021. jan. 26. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!