Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mivel lepjek meg egy 40 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lepjek meg egy 40 éves férfit?

Figyelt kérdés

Hosszú kapcsolatból jövök, 1000 éve nem volt első randim. Nem vagyok kislány, 34 éves nő vagyok, de most teljesen tanácstalan vagyok: ismerkedem egy férfivel, holnapra randit beszéltünk meg. Mindketten függetlenek vagyunk, saját egzisztenciával, első körben ő jön fel holnap hozzám. Készülök vacsival, egy üveg borral, és szinte biztos vagyok benne, hogy ő hoz egy csokor virágot valamilyen csokival együtt, mert puhatolózott ilyen irányban.

Kérdésem a következő: nekem mivel "illik" meglepnem a randipartnerem első alkalommal?

Fèrfiak! Ti minek örülnétek?

2021. jan. 26. 22:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
93%
szerintem a welcome szex tökéletes:) nekem más nem kéne.
2021. jan. 26. 23:34
 12/24 anonim ***** válasza:
93%
Főzést hagyd a fаszba, csak összezavar meg az időd megy vele. Ahogy előttem mondták, egy full wax a kis testedre meg valami dögös fehérnemű aztán rock&roll.
2021. jan. 26. 23:50
 13/24 anonim ***** válasza:
93%

hú szerintem ezt rendkívül eltúlzod.

ezért is kaptál ilyen válaszokat.

mit szeretnél neki adni, nem elég az ingyenkaja?

2021. jan. 27. 00:09
 14/24 anonim ***** válasza:
96%
Nem értem a kérdést, mi a francért kéne meglepni a palit?
2021. jan. 27. 00:21
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Már az meglepne hogy első randin a lakásán vagyok. Még jobban meglepne ha nem dugnànk.
2021. jan. 27. 00:43
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem kell adnod, hiszen te főzöl. És igen, a szex a legnagyobb ajándék.
2021. jan. 27. 07:03
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, hogy csak 32 vagyok, de eszembe nem jutna, hogy várjak valamit a nőtől az első randin, amin még ráadásul ő is fog főzni. Mármint persze a közelebbi fizikai kapcsolaton kívül... :))
2021. jan. 27. 10:08
 18/24 anonim ***** válasza:
46%
Terhességi pozitiv teszttel
2021. jan. 27. 10:24
 19/24 anonim ***** válasza:
46%
:-) Ha van humor érzéked :-)
2021. jan. 27. 10:24
 20/24 anonim ***** válasza:
35%

Semmit. Légy csinos de nem kihívó! Ne mutass meg "mindent" rögtön mert a pasik szeretik használni a fantáziájukat és a könnyű prédát nem veszik komolyan! Ha hosszabb távra tervezel legyél egy picit titokzatos, de kedves és mosolyogj!

Dumáljatok, ismerkedjetek. Ha felkelted az érdeklődését lesz második és harmadik alkalom is!!

45F

2021. jan. 27. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!