Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudok elcsábítani egy 40 éves férfit?
23 éves vagyok és nagyon beleszerettem, de szerintem ő ebbe bele se gondol, hiszen elég nagy a körkülönbség. Próbálok neki utalni rá a pillantásommal, mosolyommal, hogy kedvelem.Hosszabban sajnos még nem sikerült beszélnem vele, de lenne rá lehetőségem csak félek kicsit. Mi van ha nem viszonozza vagy elutasító épp a korkülönbség miatt?
Nem szeretnék hülyét csinálni magamból de szeretném megtudni Ő hogyan érez velem kapcsolatban. Ha tudtok ilyen rávezető témák, hogy lehetne a beszélgetést indítani stb. kérlek osszátok meg vele.
Valami ötletetek van, hogyan tovább? Mit kellene tennem? Van-e rá esély, hogy komolyabbra fordul a dolog?
Na lássuk, 40 éves a célszemély. Neki felnőtt, érett gondolkodású nő kell. Vagyis, nagy előnyre teszel szert, ha abbahagyod a gyerekes utalgatásokat, és felelősségteljesen, felnőtt módjára odamész hozzá, és bevallod neki, hogy mit is érzel iránta, és mit is szeretnél tőle. Persze, benne van a pakliban, hogy nemet mond, viszont akkor is a tiéd lesz a sikerélmény, hogy "igen, meg mertem tenni ezt a lépést". Szóval, ha odamész hozzá, jogosan érezheted majd magad büszkének, és ha most mégsem jön össze, legközelebb már ez nem is lesz számodra akkora nagy dolog. Szóval hajrá!
17/L
nem minden 40 évesnek kell "érett gondolkodású nő", ne éld bele magad.
visszautasítás esetén oda a sikerélmény, próbáltam.
hihetetlen, hogy te beszélgetés nélkül is szerelmes tudsz lenni.
egy tanácsom van: a korod hagyd figyelmen kívül. ne bátortalanítson el, és ne ez legyen a fő fegyvered. hanem az, mint bárki másnak: stílus és jó gondolatok, érdekes programok, sokoldalúság.
Szerintem semmiképp ne támadd le azzal, hogy mit érzel...
Először is puhatold ki, hogy van-e családja vagy élettársa vagy valami. Ez ennyi idősen elég esélyes és akkor nem érdemes vele foglalkozni.. én nem tennék tönkre egy többéves kapcsolatot, gondolom, te sem.
Ha nincs neki, akkor ki kell módolnod néhány beszélgetést.
Baráti közeledést egy kedves, csinos lánytól valószínűleg nem fog visszautasítani. Emellett ezzel eléred azt is, hogy felfigyeljen rád.
Aztán.. ha csak szexet akarsz, az könnyebben megy, de hogy komolyabbat.. ez elég nehéz. Figyelj az apró jelekre, amit feléd kommunikál, abból sok mindent össze lehet rakni (hogy néz, mosolyog, mi a reakciója mikor meglát, mikor elbúcsúztok, miket mond, mutatja-e, hogy kedvére van a kapcsolatotok /még ha eleinte csak baráti is/ stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!