Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mivel lepjek meg egy 40 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lepjek meg egy 40 éves férfit?

Figyelt kérdés

Hosszú kapcsolatból jövök, 1000 éve nem volt első randim. Nem vagyok kislány, 34 éves nő vagyok, de most teljesen tanácstalan vagyok: ismerkedem egy férfivel, holnapra randit beszéltünk meg. Mindketten függetlenek vagyunk, saját egzisztenciával, első körben ő jön fel holnap hozzám. Készülök vacsival, egy üveg borral, és szinte biztos vagyok benne, hogy ő hoz egy csokor virágot valamilyen csokival együtt, mert puhatolózott ilyen irányban.

Kérdésem a következő: nekem mivel "illik" meglepnem a randipartnerem első alkalommal?

Fèrfiak! Ti minek örülnétek?

2021. jan. 26. 22:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem tudunk se a férfiról, se a szándékairól, se semmiről. Amiért felmegy, biztos megkapja. Mi kéne még?
2021. jan. 27. 12:39
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Akarsz vele dugni? Ha igen, mindek fárasztod az agyad a meglepetésen? Ha nem akarsz vele dugni, minek hívod fel magadhoz? Én már jártam így, utólag eléggé nevetséges volt az egész.
2021. jan. 27. 18:24
 23/24 anonim ***** válasza:
Na ma isvtanultam valamit index. hu
2021. jan. 27. 18:26
 24/24 anonim ***** válasza:
Egy jó masszázzsal kezdek vissza térni élők sorába :-)
2021. jan. 27. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!