Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi idő után mentetek át...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után mentetek át ahhoz akivel randiztatok? Ebben a helyzetben nem érzitek gáznak, hogy 3 randi után van esetleg szex?

Figyelt kérdés

Kb. 1 hetes beszélgetés után találkoztunk 1x majd pár nap múlva még 1x.. Minden passzol, kölcsönösen beismertük, hogy bírjuk egymást. Viszont jelentősen fogyatkoznak a randi lehetőségek a korona miatt. Szívesen átmennék hozzá, de akkor valószínű történne más is beszélgetésen kívül ami nem feltétlen lenne baj csak normál (korona nélküli) helyzetben nem mennék át így senkihez a 3. randin.. nem tudom most mit gondoljak erről jó ötlet-e vagy mennyi idő után “illik” átmenni valakihez így ha tegyük fel mindketten komolyat akartok.

(Itt szögezném le, hogy mindketten felnőttek vagyunk)

2021. jan. 23. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Második alkalommal. Nem volt gáz.

De ezt nektek kell megbeszélni,hogy mi a gyors.

2021. jan. 23. 22:54
 2/5 anonim ***** válasza:
73%

Ne az "illik" legyen a döntő, hanem hogy mit szeretnél. Nekem ha ennyi idő után kellene szexelnem, kb lefagyva lennék a szex alatt, utána meg sírnék.

Ha te szeretnéd, felejtsd el az illiket.

2021. jan. 23. 22:57
 3/5 anonim ***** válasza:
82%
Nyugodtan lehet ugyanugy randizni kint, ahogy eddig tettetek. Sokan szeretik a koronara fogni a lakasra invitalast, marhara kapora jon. Pedig, aki nem csak dugni akar, elsetalgat kicsit kint is. Ha komolyan erdekel a masik, nem lesz unalmas az sem.
2021. jan. 24. 12:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

3-as. Ha felhívja a lakásra akkor sem kötelező dugni.

Ha viszont úgy érzik, miért ne?

2021. jan. 24. 12:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Kötelezőnek nem kötelező, de nagy százalékban úgyis az a vége. Persze azt csinál, amit akar, én csak a kérdésre válaszoltam.
2021. jan. 24. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!