Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, Szabó Zsófi melyik változatával randiznátok inkább, a teltebbel vagy a soványabbal, fotó?
Az a szomorú, hogy az állítólagos testepito fazon nincs tisztában azzal, hogy nem a kg számít. Neki 50 kilo felett valaki már rosszul mutat mellette.
Aha, 160/50 kg, vagy 180/50kg?
Nem mindegy.
Küldjek magamról képet, megmondod hány kiló vagyok és díszelegnél-e mellettem? Mert eddig senki nem hitte el hány kg vagyok és visszautasított sem voltam sem sovány, sem izmos, sem pocakos pasik által sem. Igaz, nem is próbáltam ki mindet, a hosszú kapcsolatok híve vagyok, a legutóbbi 7 évig tartott.
De lelovom a poént, majdnem 80 kg vagyok, 175 cm, heti 4x edzek, gyerekkoromban úsztam. Meg nem mondanád, hány kg vagyok. Tudod, az izom nehezebb a zsírnál. ;)
Mindegy is, szerencsére nem vagyunk 50kg felett sem rautalva a felszínes koxos potsokre, akadnak normális férfiak is, akik nem csak a kirakatba akarnak kitenni.
Amúgy valaki írta, hogy itt fikázták a vékony nőket múltkor most meg azokat istenítik.
Igazából pipáltak őszintén, hogy mennyi nő olvasta el a kérdést, és ott bőven látszik, hogy összesen annyi "pasi" el sem olvasta mint ahogy nő szerint a teltebb a szebb.
Valószínűnek tartom, hogy a többi kérdésnél azért tőlük sokan odakommentelnek bármely kérdés alá ami a másik nemet érinti, mert ha nem így lenne a válaszok felének a soványokat kellene isteníteni, míg a másiknak a teltebbeket, de ez itt általában nem mutatkozik meg.
42 Kemény nő lehet, nem szkanderoznék veled ha 180 centis nőként 75 kiló vagy:D Kb olyan lehetsz mint a crossfittes csajok.
Crossfitre és trx re járok. Nem mondom, hogy vékony vagyok, kigyurt sem, de dagadt sem. Teljesen átlagos alkatom van, csak szélesebb vállal, izmos combokkal és karokkal, ennyi.
Van egy barátnőm, aki könnyebb de jóval kerekdedebb nálam.. Ezért mondtam, hogy a kiló baromira nem mérvadó.
Számomra egyértelműen a második! Gyakorlatilag nekem olyan mintha egy 30as anyukából(1. kép) a fogyással egy bomba tini csajjá változott!
25/F
Szabó Zsófi teste az első képen sem volt egy 40 éves asszony. Ne személyeskedj, mert nincs értelme #47, magadat járatod le. A másik, h nem 20-as csajt írt #45, hanem egy tinit. Az meg tizenéves (remélhetőleg 14 fölött...).
Úgy, h nyugodjál le, nem értesz te semmit, még olvasni és értelmezni sem tudsz.
Messziről, hátulról megmondom egy vékony nőről, hogy kislány vagy felnőtt.
Ahogy a legtöbb férfi is, ösztönösen.
Egy anyukának ezt tudnia kellene, hogy mikor nőiesedsz kiszélesedik a csípőd, hogy képessé válj a szülésre. Ez a változás a csontozatodat érinti, nem a zsírt rajtad.
Az, hogy egy férfinek ezek után a nagy koffer, vagy a kiálló csípőcsont lesz az izgató, egyéni ízlés kérdése.
Az a nem szexi, ha a csípő/derék vonalban van. Akkor se, ha még nem tart ott valaki a fejlődésben, meg akkor se, ha a hízás tehet róla.
itt van hogy az ilyen nők milyen személyiségű pasiknak tetszenek. szerintem ez mindent elmond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!