Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, Szabó Zsófi melyik változatával randiznátok
inkább, a teltebbel vagy a soványabbal, fotó?
Sokkal szebb vékonyan. Ne állítsuk már be egészségesnek a zsírt, akármennyi is van belőle. Egy nő akkor vonzó ha nincs rajta felesleg.
2021. jan. 21. 10:44
Nem tudom, hogy te tényleg ilyen agyi szinten vagy, vagy direkt írsz ilyen baromságokat?
Mi az, hogy betegség során 5 kg-ot leadsz? Aki 5 kg-ot lead csak úgy ott elég masszív erőkifejtésbe telik azt a súlyt fenntartani.
Ezek a megnevezések is. Pálcika = vékony, Kövér nincs csak teltkarcsú.
Azt csinálsz amit akarsz, de ha kérdezel akkor legalább a véleményt legyél már képes feldolgozni felnőtt nő létedre, mert ez borzalom amit összeszenvedsz. Milyen példát mutatsz így a gyereknek???
2021. jan. 21. 10:48
nem tudom ki ez, de dugnám mindenhogy
2021. jan. 21. 10:49
19.
Ilyet nem tudom hogy mersz írni, hogy nőknél nem 100-magasság a megfelelő. Itt ezért elvérzel:)
2021. jan. 21. 10:49
25/61 A kérdező kommentje:
én azért mondom pálcikának (48kg), mivel arra hasonlítanak a végtagok, és valahogy neveznem kell.Én is voltam pálcikatestű, nekem ninc sproblémám ezzel a szóval, ezzel csak megkülönböztetem a többi súlytól. a vékony nekem az ideális BMI súly (54-55kg), teltkarcsú az a 58-60kg körül, efölött van az elhízott, vagy ha úgy tetszik kövér, de azt már nem is mondtam, mert azt már szóba se hoztam, evidens, hogy oylannak senkinek sem kéne lennie mert egészségtelen.
26/61 A kérdező kommentje:
ja igen, 160 cm -emhez mérve a fentieket
Neked is a személyiségeddel van a gond, ha szerinted nem mutat jól melletted egy nem 50 kilós nő és téged az érdekel, hogy néztek ki együtt.
Ahogy ahhoz is mi közöd, ha egy mutatós nő mellett pocakos pasi van?
Nevetséges vagy, felszínes szar.
2021. jan. 21. 10:58
Ha érdekel, engem sokkal jobban megnéznek, amióta nem sovány vagyok, hanem formásan karcsú.. és jobban is érzem magam így.
2021. jan. 21. 11:31
Én 172 centi vagyok, tiniként voltam utoljára a 2. képen látható vékony, 50 kilóval. Most kb 63 vagyok és sokkal jobban érzem így magam és a páromnak is tetszik, hogy nincs olyan testem mint egy 12 éves gyereknek. Ettől függetlenül kinek mi, mindenkinek joga van ahhoz, hogy a saját szubjektív ízlése szerint válasszon párt.
2021. jan. 21. 11:35
Nőként én is csak megerősíteni tudom, hogy nem a sovány pálcikatestre fognak gerjedni. Az enyém sajnos olyan, 170 cm-hez az 50 kg-t sem érem el, ez csak a beteg fazonoknak jön be, illetve azoknak, akiknek semmilyen nő nem jön össze. Valamire való, normális, épkézláb férfi számára ez taszító, de minimum levegőnek néz ilyen alkattal. Ami a gyerekedet illeti, a későbbiek során a biztonság kedvéért ránézetnék egy-két eü. problémára, pl. a gluténérzékenység gyakran eredményez ilyet...
2021. jan. 21. 11:40
Kapcsolódó kérdések: