Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, milyen nőre mondjátok pár fotó és néhány beszélgetés után hogy gázos, nem szimpatikus?
fotó??
Hát az egyszerű vagy tetszik vagy nem.
Ha tetszik és én is neki, akkor elkezdünk beszélgetni
Ha elkezdtünk beszélgetni akkor majd kiderül , hogy lesz e több vagy sem. Gondolj bele először mindig jönnek az általános témák...
Arra, aki érezhetően nem passzol hozzám, valami extrém ok miatt.
Amúgy a legtökéletesebb példa: Itt egyes nők mindenkire random rávágják, hogy incel. Vitatkozni képtelenek, csak a másikat szidják. Na, ők pont ebbe a kategóriába esnek.
Beszélgetésnél a kilàtàstalan, vagy nem egyenes, esetleg túl egyszerű nőkre szoktam nem-et mondani.
Nem beszélgetek olyannal, aki nem tetszik...szóval külsőre elsőre is szűrők (kivéve itt, gyk-n).
Fotó alapján ha valami nagyon csücsörítős, villantós, agyonfilterezett képe van fent (egyébként nem mondom, hogy gázos, inkább azt, hogy tetszik, nem tetszik).
Beszélgetés? Itt nyilván rengeteg a problémás ember (nem csak nőben, de én nőkkel randizom, így őket tudom).
Az akit rögtön gázosnak tartok, aki beszélgetni akar, de mást sem csinál, mint öli a beszélgetést (igen-nem típusú válaszok).
A másik, ha nyilván buta. A múltkor sikerült például egy összeesküvs hívő csajjal beszélnem, marha vicces volt, hogy a chamtrailtól az oltás = mikrochipig mindent elhitt.
Általában ezek a gázosak. De nem szoktam ügyet csinálni egyik esetbőől sem, ha rájövök, hogy nem illünk össze, akkor elköszönök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!