Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, Szabó Zsófi melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, Szabó Zsófi melyik változatával randiznátok inkább, a teltebbel vagy a soványabbal, fotó?

Figyelt kérdés
[link]
2021. jan. 21. 08:32
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
84%

30

Nekem barátnőm hasonló volt, tehát vagy beteg vagyok, vagy senki más nem jött össze illetve ezek szerint nem vagyok sem épkézláb sem férfi.

Nem azt mondom, hogy ha felszedett volna 1-2 kilót leordítottam volna, de nekem tetszett úgy, ahogy volt.

Röviden összefoglalva, ha csak a küllemén múlt volna még valószínű együtt lennénk, de azért más is fontos, bár egy ilyen replika, beteg férfi ezt honnan tudhatná.

2021. jan. 21. 11:48
 32/61 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét képen jól néz ki.
2021. jan. 21. 11:52
 33/61 anonim ***** válasza:
96%
Birom hogy itt a nők hogy válaszolgatnak a pasik helyett. 33/F vagyok, nekem is a 2. Jon be amugy:3 kapjatok szet nyugodtan, de ferfiakhoz szolt a kerdes.
2021. jan. 21. 12:54
 34/61 anonim ***** válasza:
18%
30: Sydney van den Boch-t biztos levegonek nezik, ezekkel az aranyokkal:D te se hiszed el hogy nem tudjuk hogy dagadt nőci vagy aki így nyugtatja magát:)
2021. jan. 21. 12:56
 35/61 anonim ***** válasza:
91%
33 Ez már csak ilyen műfaj, ha csak nőknek szánt kérdés van akkor ott is láthatod hogy a válaszolók fele férfi. Normálisabb platformon talán ki lehetne szűrni de itt marad ez :D
2021. jan. 21. 13:02
 36/61 anonim ***** válasza:
2
2021. jan. 21. 13:06
 37/61 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 170 cm-es nőnek sehogy sem normális 50 kiló alatt lenni, és egyenesen gusztustalan dolog ilyet promotálni, mivel még egészségtelen is.

Nem vagyok elhízva, sőt, mélységesen szánom a nem betegség, hanem zabálás miatt elhízott embereket a nyomorult kifogásaikkal együtt. Én egészségesen étkezem és edzek (hobbi szinten) immáron 4 éve, 170 centihez vagyok 62 kg, és semmi felesleg nincs rajtam, 36-os/S-es ruhákat hordok, és kb. 10-ból 9 palinak bejön az alakom, szóval semmiféle önnyugtatásról nincs szó.

Semmilyen végletet nem kellene éltetni, sem a soványságot, sem az elhízást.

Szabó Zsófi pedig mindkét képen normál alkatú, az elsőn sem asszonyos, és a másodikon sem beteges pálcika. Ilyen határokon belül mozogva teljes mértékben egyéni ízlés dolga az egész.

Szerintem kicsit vékonyka a másodikon, szedhetne magára egy kis izmot, pl. combosodhatna kicsit egy kis guggolással, de ez az én egyéni véleményem.

2021. jan. 21. 13:14
 38/61 anonim ***** válasza:
68%
Amúgy ha kicsit körbenéztek nők, leálltok a válaszolgatással, észreveszitek a pasik véleményét..:) de ha egymásnak akartok bejönni hajrá! Hiába szidjátok, a pasik felének az jön be.
2021. jan. 21. 13:18
 39/61 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, a múltkor én feltettem egy kérdést egy vékony fitness csajról. Az volt a kérdés, hogy tetszik-e ez férfiaknak. 10ből 9 azt mondta hogy olyan mint egy fiú, és ugy néz ki mint egy etióp atléta... itt meg azt látom, hogy inkább a soványabb forma jön be... ennek is az az üzenete, hogy MAGADNAK AKARJ TETSZENI!! mert nézhetsz ki bárhogy, mindig lesz (és nem kevés) olyan ember, aki kritizálni fog, és nem fogsz neki tetszeni akkor sem a fejre állsz.

Nem gondoltál bele abba, hogy mennyi energiát ölsz bele fölöslegesen abba, hogy másoknak oké legyél?

2021. jan. 21. 13:31
 40/61 anonim ***** válasza:
27%
Aha, magadnak akarj tetszeni, aztán szépen mosolyogj hozzá hogy a pasid félrekefél mert felszedtél egy tizest ami szerinted jól áll.
2021. jan. 21. 13:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!