Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, Szabó Zsófi melyik változatával randiznátok
inkább, a teltebbel vagy a soványabbal, fotó?
A két kép közt van mondjuk 5 kiló? Pff, hogy oda ne rohanjak. Sz.Zs mindenhogy gyönyörű, a gyakorin lógó férfiak mindegyike, köztük én is, összetenné a két kezét egy randiért vele.
2021. jan. 21. 09:38
12/61 A kérdező kommentje:
12-14 kg van a fotók között. Szóval a vékonyabb az fiatalosabb külsejű test? Talán mert hasonlít egy 9-10 éves kislány alakjához? Nem hangsúlyos annyira a csípő, mellek és a fenék. Szerintem a vékony a kislányos, a telt a nőies forma. Sokan úgy látszik a "childbody" típust kedvelik. Nem szeretek senkinek sem megfelelni, de azért érdekel a dolog. A kutatások szerint a fiatal nő a nyerő, azt meg az jelzi mennyire kislányos arcú, testű. Vajon akik a teltebb nőies alakot szavazták meg mennyire különböznek személyiségben azoktól, akiknek a fiatal kislányos test tetszik? Mert ugye nem mindegy miylen pasit akarok bevonzani. Lehet hogy a nőies alakot kedvelő pasik elfogadóbb, éretebb pasik és lehet hogy a childbodyra izgulók felszínesebbek és önzők, de persze lehet a fordítottja is. az egészen biztos hogy a preferenciáink akár életmódban, kocsiban, könyvekben, partnerben, jelzi a személyiségünket, pl. hogy mi a fontos, mit tartunk szépnek, jónak az életben. Ha tudnám milyen preferenciájú pasi milyen személyiségű, akkor tudnám milyen test kell nekem. Ha a nőies alakra szavazók jobb személyiségűek, akkor nem szabad pálcikatestűvé fogynom, ha pedig a kislányos testre bukó pasik a jobb személyiségűek általában, akkor érdemes annyira lefogyni. Szerintetek?
Szerintem túlagyalod.Ahogy te jól érzed magad,úgy nézz ki.Voltam pálcika sovány,az akkori barátomnak nagyon bejött.Aztán szakítottunk.Megismerkedtem a jelenlegi párommal,aki folyamatosan untatott,hogy hízzak.Meghíztam pár kg-t,most szerinte jó,de én amúgy jobban éreztem magam.Mivel visszafogyni nem tudok,most edzek,szeretnèk vékony és izmos lenni
2021. jan. 21. 10:18
Ja még hozzáteszem (utolsó vagyok),hogy a személyiséget ebből nehéz megállapítani.Mivel én szeretek vékony lenni,nem szeretném ha hátráltatna a barátom.Jó érzés,hogy 70 kg-san is tetszenèk neki,de ugyanakkor azzal én járok rosszul,ha elhanyagolom magam.
2021. jan. 21. 10:23
Nem kellene ezt a szerintemes dolgot nyomni.
Szerintem a telt a nőies, a vékony a kislányos/pálcika. Eszerint a akkor a férfias mondjuk a sörhas lenne akinek meg más tetszik az mind kisfiúkra izgul. De mondjuk miért nőies, és miért nem asszonyos ennyi erővel?
Az, hogy próbálod megszégyeníteni a vékonyabb nőket, mint a pálcika, kislány nem tüntet fel téged jobb színben.
Ott a válasz a kérdésedre. A férfiak fele a vékony nőkre bukik, a másik fele pedig a neked nőiesre.
Szerintem neked akármilyen alkatod lehet a személyiséged akkor is marad amilyen, és külső megfog belső megtart. Ennyit erről.
2021. jan. 21. 10:29
16/61 A kérdező kommentje:
nem túlsúlyról, hanem ideális súlyról beszélek, ami ugye az átlagos. Ez alatt van a pálcikatest, ez fölött a teltkarcsú. Azaz én 160 cm vagyok, 54 kg az ideális súlyom, amivel kb oylan vagyok mint szabó zsófi a felső képen és 48 kg is voltam, akkor voltam pálcikatestű mint zsófi a 2 képen. Efölött olyan 58 kg-al voltam régen teltkarcsú is. az 58 kg az nem volt oylan szép, az 54 kg meg túl tucat, se nem sovány, se nem vékony. Viszont a 48 kg-hoz nagyon sokat kellett sportolnom és diétáznom, az 54-et fenn tudtam tartani normál kajával és normál testmozgással. Ha bejön egy hosszabb betegség, baleset, az 5 kg fogyást is hozhat magával. akkor 48-5=43 kg lennék, ha pálcikatestű vagyok. Az ideális súlyból pálcikanővé fogynák, teltkarcsúból ideális súlyúvá. Akkor kérdés, ez a vékony kislányos test most akkor jó vagy sem. Mert a lányom is 9 éves, most olyan teste van, mint az ázsiai kislányoknak fehér létére, nagyon vékony fajta, alig evős, édességet nem szereti, mozogni viszont igen, egy betegségnél már nem is tudom mi lenne vele, teljesen elfogyna.
17/61 A kérdező kommentje:
de közben már el is döntöttem, hogy az ideális súly a legjobb, még ha az nem is tetszik minden férfinak, mert szerintem az egészségesebb.
Na ez az kérdező. Sztem szép az, ami egészséges. De egy pálcika, vagy nevezzük sovány (h, ne sertsek meg senkit), már nem az. Épp benne van átlag alján, de ha jön vmi betegség, igen rossz alapról indul. A zsírpárna nem véletlenül van az emberi szervezetnek.
2021. jan. 21. 10:40
Hu hallod:D ilyen szemelyiseggel mint te akkor se kezdenek ha top modell lennél.
Nincs önbizalmad, szomi vagy mert a pasik fele a vékonyra szavazott. Nem kislányra bukok, csak edzett vagyok, izmos, és hülyén mutatna mellettem egy mama alak.
Ahogy egy sörhas mellett se mutatna jól a 2. Alak...
Ha ennyire erőlteted hogy márpedig a 2. Rossz akkor bajaid vannak fejben...
Amúgy testépítőként közlöm veled hogy a nők ideális súlya cm-110.
És arra a súlyra lehet edzeni hogy formás legyen.
Ha eldöntötted volna, akkor nem irogatnál már. Hidd el egy vékonyabb nő nem kérdezget idegeneket hogy melyik a jobb, mivel meg sem fordul a fejében hogy a sajátja ne a jobb lenne.
Mielőtt jön a sok anorexia fan, 50-55 kg a szexi, nem 40;) ( de nem is a 70)
2021. jan. 21. 10:42
Hát figyelj, kérdező, a múltkor olvastam, hogy Palvin Barbit lekövérezték.
2021. jan. 21. 10:43
Kapcsolódó kérdések: