Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bíznátok Tinderes emberben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bíznátok Tinderes emberben?

Figyelt kérdés

Egy kollégám (f), elmesélte, hogy pár éve regisztrált Tinderre és azóta napi több csajt visz haza.

Azt mondta, hogy csak tolja a hülye szöveget és csak viszi haza a csajokat, akikkel nyomdafestéket nem tűrő dolgokat csinál :D

Diplomásokat, rosszlányokat, plázacicákat, apuka-anyuka kedvenceit, férjezett asszonyokat, de nincs olyan akit nem fektet meg.

Pár példa:

-Eljegyzett menyasszony, aki még az esküvő előtt ki akarja élni

magát.

-Férjezett családanya, aki fiatal fiúra vágyik, aki egész este tolja neki.

-Vágyakozók, szédelgők, zavart nők, önbizalomhiányos nők, nimfomán nők, alkoholista, drogos, vagy mentális beteg nők.

Többen is az ismerőseim közül megerősítették, hogy a Tinderen tényleg csak a legalja van, férfiakból-nőkből egyaránt aki összevissza kefélni vágyik szerintetek ez igaz?

Titeket zavarna, ha kiderülne pl a párotokról, hogy anno rendszeresen randizott( azaz csak szexelt) Tinderes arcokkal?

2021. jan. 19. 08:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is bemutatlak rosszlányokról rendelt fizetős lányoknak, akik még extraként sem számolják fel, hogy eljátsszák a szomszéd srácnak, hogy ők a barátnőim/randipartnereim.

A 8-as már reálisabb képet fest a dologról, de az sem kis munka. Indulj ki abból, hogy rengeteg férfi van, hiába nézel ki jól, jobbra fog húzni mást is, aki legalább olyan jól néz ki hatalmas a konkurencia.

2021. jan. 19. 10:43
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Tinderen ismertem meg a parom, koszonjuk szepen nagyon jol megvagyunk
2021. jan. 19. 10:44
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a hetes mondja, azok frocsognek össze mindent a tinderrol akik egy percet sem toltottek ott. Ilyen szenteskedo vagy te is kérdező. Mindjárt megyek és szólok a tinderen megismert páromnak hogy rosszeletuek vagyunk, szegyeljuk össze magunkat.
2021. jan. 19. 10:59
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Sosem voltam Tinderen, nem is leszek, így kívülállóként én csak annyit gondolok, hogy nem kellene mindenkit egy kalap alá venni ott sem. Bizonyára vannak olyanok is szép számmal, akikről írtál. De szerintem lehetnek olyanok is, akiknek egyszerűen csak nincs lehetőségük máshol ismerkedni. Nekem sincs, pont ezért tudom, hogy aki még oda sem regisztrál, az végleg megfosztja magát attól, hogy bárkije, bármilyen kapcsolata legyen... Ez pedig teljesen érthető módon sokaknak nem vállalható, szóval jobb híján ott kötnek ki. Ettől még simán lehetnek normális, egyszerű emberek, akikkel legfeljebb annyi a probléma, hogy az otthon-munka-bevásárlás/ügyintézés háromszögben telnek a mindennapjaik. Persze nyilván van, aki számára ez is komoly problémának minősül, mert ő jövős-menős, kimozdulós, programokra járkálós, utazgatós partnert keres.
2021. jan. 19. 11:32
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem is nagy tinder guru volt a vőlegényem. Nem érdekel. Mondjuk ő tudtommal nem férjes nőkkel meg menyasszonyokkal csinálta. De az is elsősorban azokról állít ki szegénységi bizonyítványt, akik megcsaltak valakit, nem arról, akivel csaltak.

Mióta ismerjük egymást, azóta nyilván nincs tindere. Semmivel nem rosszabb, mintha máshol ismerkedett volna.

2021. jan. 19. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!