Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bíznátok Tinderes emberben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bíznátok Tinderes emberben?

Figyelt kérdés

Egy kollégám (f), elmesélte, hogy pár éve regisztrált Tinderre és azóta napi több csajt visz haza.

Azt mondta, hogy csak tolja a hülye szöveget és csak viszi haza a csajokat, akikkel nyomdafestéket nem tűrő dolgokat csinál :D

Diplomásokat, rosszlányokat, plázacicákat, apuka-anyuka kedvenceit, férjezett asszonyokat, de nincs olyan akit nem fektet meg.

Pár példa:

-Eljegyzett menyasszony, aki még az esküvő előtt ki akarja élni

magát.

-Férjezett családanya, aki fiatal fiúra vágyik, aki egész este tolja neki.

-Vágyakozók, szédelgők, zavart nők, önbizalomhiányos nők, nimfomán nők, alkoholista, drogos, vagy mentális beteg nők.

Többen is az ismerőseim közül megerősítették, hogy a Tinderen tényleg csak a legalja van, férfiakból-nőkből egyaránt aki összevissza kefélni vágyik szerintetek ez igaz?

Titeket zavarna, ha kiderülne pl a párotokról, hogy anno rendszeresen randizott( azaz csak szexelt) Tinderes arcokkal?

2021. jan. 19. 08:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a páromat is tinderről ismerem, így nem. Bár a kollégád elég gerinctelen, tudva h férjezett, eljegyzett nők, mégis belemegy a velük való játszmába...a tinder amúgy már elég mindennapos társkeresési móddá nőtte ki magát, rengetegen találtak innen párt. Nekem első kapcsolatom van innen, pedig extrovertált vagyok, rengeteg helyen ismerkedtem, de nem találtam megfelelő embert-itt pedig belefutottam

Akár alkalmi (az könnyebb) de komolyat se lehetetlen itt találni. Az, hogy mindenki gáz az nem igaz, sok barátom is innen ismerkedett. Én speciel tök normálisnak tartom magam, egyetemre járok, nem vagyok kattos, csak egyszerűen élőben nem jött össze.

Nekem is elég sok hülye randi, és időbe telt mire a páromra találtam az tény

2021. jan. 19. 08:44
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

És ezt te elhiszed?

Nem mondom hogy nincs abban igazság amit a srác mond, de ahhoz hogy ez igaz legyen, ahhoz nagyon durván jól kell kinéznie, a többség számára.

De szerintem van benne lódítás:D

Aki ennyire nagy kan, annak nincs rá szüksége hogy ezzel hencegjen és kiteregesse a részleteket.

2021. jan. 19. 08:45
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
#1 vagyok :Mármint, a nem-et arra írom, hogy nem zavarna hogy honnan ismerem. Eléggé leszűkűltek az élőben való ismerkedések mostanában.
2021. jan. 19. 08:46
 4/15 A kérdező kommentje:

Kettes: Többször bemutatott a csajoknak, mivel egy épületben lakunk, ezért eléggé nyilvánvaló is volt.

Köszi az eddigieket, gondoltam én is, hogy nem mindenki nagongáz, de valahogy enge nagyon zavara ha Tinderes párom volna.

2021. jan. 19. 08:50
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
És te ezt mind elhiszed? Ozd el kettővel amit mond. Amúgy nem igaz hogy csak az alja van fent és az sem hogy csak szex kapcsolatra jó. Mi is ott ismerkedtünk meg a párommal.
2021. jan. 19. 08:53
 6/15 anonim ***** válasza:
86%

Férjezett családanya vagyok. A férjemnek feltűnne, ha más "egész éjjel tolna". Egyszerűen nem lehet bekamuzni egy egész éjszakás eltűnést, ezért.

Kamu a haverod.

2021. jan. 19. 09:08
 7/15 anonim ***** válasza:
90%

kezdjuk ott, hogy azt BIZTOSAN KAMU, hogy napi tobb csajt hazavisz. altalaban akiknek ilyen nagy a pofaja es mindenkinek eldicsekednek a ‘hoditasaikkal’, azok valojaban jo ha 1-2 not ossze tudtak szedni, akkor is felsultek 10 perc utan. tehat kezdetnek oszd el 10-el, amit mond. azert a tinderen se olyan egyszeru szexet talalni, hogy benyogsz 2 mondatot es hopp mar ugranak is a farkadra. ez maximum csak a csunya, legalja no - szuperjo pasi kombincaiora igaz.

az, hogy a tinderen a ‘legalja’ lenne, szerintem ostobasag, tipikusan azok frocsogik ezt, akik egy percet nem toltottek tinderen. igen, sok a legalja ember ez teny, ugyanugy, mint a szorakozohelyeken, a kosmakbab, ettermeken, utcan, barhol mashol, mivel a legtobb ember selejt, de aranyaiban a tinderen sincs tobb selejt, mint mashol.

en is fent vagyok meg jopar ismerosom is, egyikukrol se mondanam, hogy legalja, sot. talalkoztam par olyan sraccal is onnan, akik szuperul neztek ki, intelligensek voltak, ertelmesek, viccesek, normalisak, valoszinuleg elbujhatnal mellettuk. az ismerosod szinvonalabol kiindulva, o valoszinuleg a legalja noket kapta meg, de attol meg nem csak gaz arcok vannak ott.

el kene mar ezt engedni 2021-ben, hogy a tinderen csak a selejt van, meg aki bszni akar, mert nem igy van. ugyanolyan, mint az elet, van ilyen is, olyan is, rajtad mulik, hogy kit vonzol be, kit valasztasz ki, illetve kit vagy kepes osszeszedni.

2021. jan. 19. 09:25
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a rekordom 18 hónap alatt 15 nő volt, de utólag visszagondolva eléggé értelmetlennek tartom, mert ennyire én sem szeretem a változatos szexet. Mindenesetre ha valakinek ez a hobbija, akkor lehetséges.
2021. jan. 19. 09:50
 9/15 anonim ***** válasza:
12%
Nem a tinderes nok ilyenek, hanem osszessegeben a legtobb no. Tindertol fuggetlenul. A tinder csak egy hely, ahol konnyebben tolhatjak ezt a szintet.
2021. jan. 19. 10:32
 10/15 A kérdező kommentje:

Sajnos a nők nemcsak a Tinderen ilyenek.

És a pasik sem.

Én ezeket az alkalmazásokat csak rosszéletűeknek, vaqg lelkileg iszonyúan erős embereknek ajánlom.

2021. jan. 19. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!