Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti bíznátok benne ezekután?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti bíznátok benne ezekután? Vagy legjobbenne szakítani?

Figyelt kérdés
A barátommal 4 éve együtt vagyunk és kiderült, hogy amikor mi már együtt voltunk ő két lánnyal is igencsak levelezett(kis csipkelődések,bókok) plusz munkatársával iszogatott és titokban elhívta egy következő iszogatásra is, azt mondta, hogy ezek neki nem jelentenek semmit, de én ezzel nem értek egyet.
2017. szept. 5. 14:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem bíznék meg benne. Úgyis át fog verni ujra és ujra.
2017. szept. 5. 14:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha nagyon a kapcsolat elejen volt amikor osszejottetek es azota semmi ilyen nem volt akkor szerintem nem kene ezert szakitanod
2017. szept. 5. 14:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Én amikor már a barátnőmmel pár hete randiztunk, akkor két új lánnyal is elmentem randizni és mindkettővel volt csók is, de tovább nem jutottunk. Kb fél évvel később mondtam el neki és kicsit zavarta, kicsit csipkelődött rajta, de nem vette a szívére ennyire. Ha jól értem a barátodnál még csók sem volt.

Mi már két éve vagyunk együtt.

27/f

2017. szept. 5. 14:19
 4/6 anonim ***** válasza:

"par hete randiztunk" vs "amikor mi már együtt voltunk"

Azert gondolom erzed te is a kulonbseget. (Mondjuk nekem egyik szituban se ferne bele, hogy egyszerre tobbel.)

2017. szept. 5. 14:45
 5/6 Tizenhármas ***** válasza:
Ha olyanok voltak ezek a levelezések amik számodra bántóak, de ő nem érzi ezt, akkor szerintem érdemes lenne leülni és beszélgetni. Ha valóban nem jelentett neki semmit, de téged mégis megbánt, később is előfordulhat.
2017. szept. 5. 14:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Több éve volt, ha egyébként minden rendben én szemet hunynék fölötte.
2017. szept. 5. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!