Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gyáva szakítani, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyáva szakítani, vagy csak kihasználni akart?

Figyelt kérdés
A fiúbarátomnak van egy barátnője 5 éve, de állandóan flörtölt velem, mióta ismertem. Mindig úgy éreztem, hogy vonzónak talál. Alapvetően ha nem lett volna barátnője, azt gondoltam volna, hogy ennek a srácnak nagyon bejövök, mert néha teljesen megőrült mikor ott voltam. Egyszer picit ittasan be is próbálkozott nálam, de utána úgy tettünk, mintha semmi nem történt volna. Aztán egy másik alkalomkor megpróbált megcsókolni, amit nem viszonoztam. Utána később megmondtam neki, hogy többet érzek iránta és nekem elegem van már ebből. Azt mondta ő nem akar semmit, de tudta, hogy én nekem tetszik ő. Ezért azóta nem is beszélünk. De bennem számtalan a miért kérdés? Tényleg nem jelentettem volna neki semmit? Kicseszel így a barátoddal?
2017. jún. 8. 17:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak játszott veled, és egy paraszt. Ha annyira szeretne, vagy olyan rossz lenne a kapcsolatuk, akkor nem lenne gyáva szakítani, főleg hogy nem házas, nincs gyerek...
2017. jún. 8. 17:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Te kesobb jottel a kepbe, mint a kapcsolata? En azt tartom a legvaloszinubbnek, hogy "vesztartalekolt" Teged... meg az is lehetseges, hogy magaban orlodik (szakitsak vele es legyek egyutt "Pannikaval"?!).... viszont azt egy ferfi nem huzza sokaig. Egyebkent fiu lany baratsag csak akkor van, ha tenyleg aszexualis mindketto egymas fele es testveri szeretethez hasonlo van a masik irant, sem mint haveri.
2017. jún. 8. 19:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, később jöttem, egy éve jártak mikor jóban lettünk. A barátnője amúgy 2szer is mással csókolózott, de nem szakított vele akkor se a srác.
2017. jún. 8. 19:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Szívesen megdugna,ha tehetné.

Nagyjából ennyi.

2017. jún. 8. 19:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha mar a csajszibarack is megcsalta es nem hagyta el, akkor azzal a fajta nyomorekkal van dolgod, aki egyreszt: rajtad vezeti le emiatt a stresszt es masreszt: jol jossz ahhoz, hogy feltekenykedhessen valakire neha a baratnoje. Probalj meg rajta tovabblepni, mert mostmar biztos vagyok, hogy "vesztartalekolt". Sajnalom, de hidd el, jobb lesz.
2017. jún. 9. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!