Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon kegyetlen lennék, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kegyetlen lennék, ha azt mondanám, hogy emiatt szeretnék szakítani?

Figyelt kérdés

Párommal már 3 éve élünk boldog párkapcsolatban. Nagyon sokat törődik velem és soha nem találkoztam még egy annyira kedves emberrel, mint ő.

Viszont katonaként szolgál és folyamatos kiküldetésben van, így alig vagyunk együtt. Nem biztos, hogy tudnám így ebben a formában folytatni ezt a kapcsolatot. Azért nem beszéltem még neki erről, mert én sem vagyok biztos magamban. Nagyon szeretem őt és nekem is fájna, ha szakítanánk, de közben félek, hogy előbb-utóbb tönkremegy a kapcsolatunk és jobb előbb, mint utóbb.

2016. aug. 12. 23:36
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Igen, kegyetlen lennél.
2016. aug. 12. 23:38
 2/10 anonim ***** válasza:
21%
50 évesen már nyugdíjas lesz, de szar lesz neki...
2016. aug. 12. 23:51
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Gondolom három évvel ezelőtt is katona volt, miért nem akkor gondoltál rá? Amúgy meg lehet hogy kegyetlen dolog, de meg is értelek, nem lehet könnyű katonafeleségnek (-barátnőnek) lenni, úgyhogy a te szempontodat is meg lehet érteni. Amúgy meg egy kapcsolatot nem lehet/szabad erőltetni, ha az egyik fél ki akar lépni...
2016. aug. 12. 23:59
 4/10 anonim ***** válasza:
35%
Ha màr akkor is katona volt amikor megismerted minek jöttél vele össze? Nem értem miért 3 èv utàn zavar, hogy keveset vagytok együtt. Amúgy meg akkor szakítasz amikor akarsz... csak nem volt fair tőled ez az egész így. Hagyod hogy megszeressen, aztàn dobni akarod mert most zavar az amit a kapcsolat elején is tudtàl, hogy ezzel jár.
2016. aug. 13. 00:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy kegyetlen. Eddig bírtad.

Az én párom is ritkán jár haza. Nem katona ugyan. Külföldi munka miatt hónapokat is távol van néha.

6 éve vagyunk együtt, abból 3 éve így.

Az utóbbi két évben nagyon megromlott a kapcsolatunk. Változtunk mind a ketten. Hiába erőltetjük nem jó.

Inkább most váljanak el az útjaitok, mint akkor, amikor már ölitek egymást mondjuk 1-1 veszekedésnél. Mert ha eddig nem volt ilyen, hidd el, lesz.

2016. aug. 13. 01:27
 6/10 anonim ***** válasza:
79%

Bírom ezt az akkor is az volt... dumákat a hozzászólók részéről. Nem csak e kérdés kapcsán. Emberek a világ változik, az emberek változnak. Nekem senki ne mondja hogy még nem változtatta meg a véleményét valami kapcsán élete során. Vagy hogy valamire nem csak évek múlva jött rá hogy ez neki mégsem tettszik. Ha ez nem így működne akkor már mindenki kisbaba korában okostojás lenne, ehelyett tanulunk életünk végéig, és közben változunk.

Kérdezőnek : vele beszélj, mit gondol így kb. meddig tervezi a külföldi szolgálatot? Mert minden attól függ szerintem... Vele beszélj és ne magadban kombinálj, ha jó a kapcsolat csak ezért kár felrúgni

2016. aug. 13. 09:55
 7/10 anonim ***** válasza:
31%

Szuper, köszi 6-os.

Akkor nyugodtan mondhatom azt, hogy családot és feleséget akarok, majd amikor elhitte a csaj és évek óta dugom, bejelenthetem, hogy inkább mégsem, meggondoltam magam.

Szó nem érheti a ház elejét.

2016. aug. 13. 10:01
 8/10 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem. Nem fog neki jól esni, nyilván, de ha te nem vagy boldog, akkor ezt a lépést meg kell tenni.
2016. aug. 13. 11:32
 9/10 anonim ***** válasza:

Sunshinedoll

Te elkezdtél szedni valamit az utóbbi napokban?

Valahogy kisimultak a "szöveges ráncaid" és sokkal kevésbé indulatos válaszokat adsz.

2016. aug. 13. 11:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Régi kérdés, de érdekelne, mi lett veletek, hogy alakult a kapcsolatotok, kérdező?
júl. 3. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!