Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el egy kedves fiúnak, hogy nem akarok tőle semmit, mert borzalmasan unalmas?
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy fiúval, külsőre se igazán az esetem, de nem is ez a legnagyobb baj, hanem nagyon unalmas személyisége van. A jófiúk jófiúja kb. Semmi humorérzéke nincsen. Számomra pedig ez lenne az egyik legfontosabb tulajdonság. De nem akarom megbántani, képtelen vagyok bármi rosszat mondani neki. Jól fogalmazni pedig sohase tudtam. Ha valakinek van valamilyen tippje, hogyan tudnám ezt neki elmondani, kérem segítsen.2021. jan. 13. 17:44
1/25 anonim válasza:
Nem fog összejönni. Kész. Nem tartozol neki többel.
2/25 anonim válasza:
Bocsi, de nem szeretnék veled tovább ismerkedni. Nagyon kedves vagy, de nem alakult ki bennem semmi irántad. Tényleg sajnálom, de őszintének kell lennem veled is, és magammal is. Nem érzek irántad, és tudom, hogy később sem fogok. Örülök, hogy megismertelek. Szia!
3/25 anonim válasza:
Igazából a #2-es leírt mindent, amit ilyenkor mondani lehet.
23L
6/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, főleg a második válaszolónak!
Egyáltalán nem vagyok türelmetlen, tudom, hogy őt nem lehetne megváltoztatni, és nem is akarom. Nem illünk össze, és nem tudtam ezt hogy mondjam el neki úgy, hogy ne bántsam meg.
2021. jan. 13. 18:07
9/25 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de te miről beszélsz? Nem is válaszoltál a kérdésre.
2021. jan. 13. 18:25
10/25 anonim válasza:
Én azt szoktam mondani, hogy "Nem vagyunk kompatibilisek". Ahogy a nem illünk össze is hasonló, csak magyar szavakkal.
De ez a kompatibilis, kicsit azt sejteti, hogy mással viszont össze fog illeni. és nem azért nem megy a kapcsolat, mert Ő rossz vagy mert én. nem az ő hibája vagy az enyém. Egyszerűen nem vagyunk kompatibilisek és tovább kell menni és olyat találni, akivel azok vagyunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!