Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy mondjam el egy kedves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el egy kedves fiúnak, hogy nem akarok tőle semmit, mert borzalmasan unalmas?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy fiúval, külsőre se igazán az esetem, de nem is ez a legnagyobb baj, hanem nagyon unalmas személyisége van. A jófiúk jófiúja kb. Semmi humorérzéke nincsen. Számomra pedig ez lenne az egyik legfontosabb tulajdonság. De nem akarom megbántani, képtelen vagyok bármi rosszat mondani neki. Jól fogalmazni pedig sohase tudtam. Ha valakinek van valamilyen tippje, hogyan tudnám ezt neki elmondani, kérem segítsen.

2021. jan. 13. 17:44
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm 12-es!

Tetszik az általad írt megfogalmazás. :)

2021. jan. 13. 18:37
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Miért ismerkedsz vele, ha nem az eseted?

Egyébként mennyi idősek vagytok?

2021. jan. 13. 19:00
 13/25 anonim ***** válasza:
92%
"Ne haragudj, de te miről beszélsz? Nem is válaszoltál a kérdésre." Magában motyog. Agybeteg.
2021. jan. 13. 19:02
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan valakinek az a baja, hogy a kérdező elutasít egy srácot?
2021. jan. 13. 19:04
 15/25 anonim ***** válasza:
22%

Ja hagyjuk már, külsőre nem az eseted, ezzel már alapból meg van lőve.

Csak be akarod mesélni, hogy azért nem kell mert unalmas.

Azért nem érdekes, mert nem tetszik, ez az igazság.

2021. jan. 13. 19:10
 16/25 anonim ***** válasza:
21%
Dolgoz napi 12 oraban es legy vicces kosz ugy belegondoltam nekem mennyire lene ehez ihletem.. Egyetertek sraccal
2021. jan. 13. 19:10
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi együtt töltött idő után vontad le ezt a következtetést? A humorhoz kell egy oldott állapot, lehet csak ideges volt.

Abban igazat adok az előttem szólóknak, hogy ha nem az eseted, akkor el sem kellett volna jutni odáig, hogy kiderüljön humoros-e vagy sem.

2021. jan. 13. 19:15
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom ezen mit kell túl magyarázni?

Nincs humorérzéke, és ezt a kérdező nem tudja tolerálni, mert számára fontos igény egy kapcsolatban.

Én férfiként meg azt nem bírom, ha egy nő nem érti az intelligens, humoros vicceket, hanem besértődik rajta.

A humor is olyan, mint a láb. Valakinek van, valakinek nincs.

2021. jan. 13. 19:30
 19/25 A kérdező kommentje:

#16: Azért ismerkedtem vele, mert a belső fontosabb mint a külső. Lehet valaki elsőre nem jönne be, de humoros, magabiztos, ezáltal vonzóbb lesz. Természetesen ez fordítva is előfordulhat, hogy valaki külsőre tetszik, de miután megismered, a személyisége már nem túl vonzó. Ha meg azt írtam volna, hogy nem jön be és ezért utasítom el, akkor azt a választ kapnám, hogy "jaj nem is engeded szegénynek hogy megismertesse magát veled".

Én 25 éves vagyok, ő 26.

#18: Szerintem tényleg magában beszél, amiket leír semmi köze nincs a kérdéshez.

#20: Egyáltalán nem igaz amit írtál. Ha jól nézne ki, úgy értem nekem bejönne, de ugyanilyen lenne a személyisége, akkor se akarnék vele összejönni.

#21: Ő speciál nem dolgozik 12 órában. :)

#22: Csak adtam neki egy esélyt. Egyébként egyszer találkoztunk élőben, azóta csak csetelünk egymással, de nem az igazi.

#23: Én mindössze annyit várnék el, hogy lehessen vele hülyülni, nevetni. Ne aludjak el beszélgetés közben. Valahogy annyit szeretnék érezni, hogy egy férfivel beszélgetek és nem egy kisfiúval. De úgy látszik manapság a nők már tényleg túl sokat várnak el.

#24: Köszönöm, hogy legalább valaki megért engem. :)

2021. jan. 13. 19:59
 20/25 anonim ***** válasza:
22%
A nők elvárják a humort. Nekem fanyar és fekete humorom van, eddig zsinórban 3 nő volt ezt képtelen értelmezni. Pedig nekik fontos a humor...:P 40/f Kb a legalapvetőbb csipkelődéseket sem értették. Bezzeg azok a nők akiktől nem akarok semmit de omlanak utánam, mindannyian jó humorral rendelkeznek.
2021. jan. 13. 21:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!