Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok a jelenlegi ValóVilágból valamelyik játékossal?
Figyelt kérdés
Én Mercivel esetleg.2021. jan. 11. 17:32
11/13 anonim válasza:
Sose nézem meg az ilyen típusú műsorokat, de aki ilyenben részt vesz, egy erkölcsi nulla.
12/13 anonim válasza:
#9 ez milyen jó ötlet már...bár olvasná itt valaki illetékes, egy ilyen műsort én is néznék :D
13/13 anonim válasza:
Merci folyton nyávog és mászik Mohra, nem érti meg, hogy a srác nem szereti. És még kérdezgeti, hogy de miééért? Látszik, hogy kis naiv 19 éves.
Nő vagyok amúgy, nekem egyik bent lévő pasi se kéne és nem is szimpatikusak különösebben. Nyilván egy ilyen játékhoz szükség van egy jó adag feltűnési viszketegségre, amivel rendelkeznek is bőven, úgyhogy nekem mindegyikük sok, csak más okból. Dani meg Renátó katasztrófa, ahogy a "barátnőjével" beszél, Mohnal egekben az ego, Bálint baromira mesterkélt, Robi játsza a jófiút meg a nagy egyéni játékost, közben meg hol ide teszi a sggét, hol oda, érdek szerint...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!