Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ítélik el jobban azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el jobban azt, aki prostizik, mint azt, aki csak egyéjszakásokat vállal?

Figyelt kérdés

Tegyük fel van egy férfi, aki adott életszakaszában csak laza kapcsolatot szeretne.

Miért baj az, ha inkább valaki úgy gondolkodik, hogy befizet egy prostira (igényes, lakásosra gondolok), mert nem akarja a felszedős, bulikázós sallangot, aminek a végkimenetele tök bizonytalan?

Lényegében mindkét esetben az van, hogy dugnak egyet és viszlát. A nő kielégülése pedig nem hinném hogy ilyen esetben érdekelnie kellene a férfit.

2021. jan. 10. 12:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Mit tud? Gyakran az is csak a pénzével vadászik. Lehet szarul néz ki vagy átlagosan. Mitől gagyi ember? Te vagy valami nyomorult, aki semmit nem tud erről a témáról. A férfi minden esetben fizet a szexért.
2021. jan. 10. 19:11
 12/26 anonim ***** válasza:
52%

Én inkább nyomom a bulikázós, felszedős sallangot, még ha bizonytalan is a végkifejlet.

És tudod, miért?

Mert a prostinak egy ügyfél leszel, akinek csak a pénze kell, nem számít neki, ki vagy, mi vagy. Szinte biztos, hogy nem is tetszel neki, plusz egy ügyfél mára, ennyi.

Ezzel szemben, ha hazaviszel egy csajt a buliból, akkor az a csaj akar is téged. És a szexben nincs is jobb, mint amikor a másik is akar téged, rád van izgulva. Nekem fontos, hogy a csaj is élvezze, még egy egyéjszakásnál is. Minél többet adok neki, annál többet kapok is vissza.

Sőt, azért is igyekszem jól teljesíteni, hogy ne csak egyéjszakás legyen, hanem inkább többéjszakás. És azért ez szokott működni.

Sosem voltam még k*rvánál és nem is tervezem.

Inkább a buliban vadászat és az érzés, hogy igen, férfi vagyok, aki tett azért, hogy a csajt megfektesse, akivel a csaj nem a pénzéért ment el, hanem mert férfi.

Lehet, hogy kisebb a sikerráta, mintha k*rváznék, de így sem panaszkodom, tavaly nyáron majdnem minden hétvégén más csajt vittem haza, akikből aztán páran visszájáró vendégek lettek.😉😏

2021. jan. 11. 08:30
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy, ahogy a férfiak sem akarmak qrvával összejönni, a nők sem kívánnak összejönni egy hímringyóval. Ennyi.
2021. jan. 11. 10:59
 14/26 anonim ***** válasza:

12-es!

A kur.va akkor legfeljebb akkor van szívesen a vendéggel, ha az visszajáró.

A ri.bancok felszedése meg nyilván izgalmasabb.

2021. jan. 11. 11:59
 15/26 anonim ***** válasza:

12-es!

Tévedés! A nők szívesen jönnek össze olyan férfiakkal, akik sok nőt megdugtak.

2021. jan. 11. 12:00
 16/26 A kérdező kommentje:
12-értem amit mondasz, de bennem nincs meg ez a vadászösztön. Lehet a sok negatív tapasztalat miatt, elment a kedvem ettől. Meg igazából engem már nem érdekel, hogy a nők mit akarnak.
2021. jan. 11. 17:33
 17/26 anonim ***** válasza:

12-es voltam, reagálnék az utánam lévő üzenetekre.

#14: Lehet, hogy a k*rva szívesen van azzal, aki visszajáró, de ott sem a férfiért van szívesen vele, hanem mert stabilan tejel. Egy étteremben is kedves veled a pincér, de ez nem jelenti azt, hogy szívesen is lát. A k*rva ugyanez, egy szolgáltatás, amit igénybe veszel.

#16: Az, hogy te a saját vonzerőddel, a dumáddal stb. elcsábítottál egy csajt, nem ér fel 100 k*rvázással sem.

Ha én egy nőt haza tudok vinni, akkor igenis valami olyat tettem le az asztalra, amit azért nem mindenki tud. Ha azért, mert nem néz ki jól, akkor azért. Ha azért, mert jól néz ki, de szar a dumája vagy oda se mer menni a csajhoz, akkor meg azért.

Egy k*rvát meg kis túlzással bárki ki tud fizetni. Én nem ítélem el (úgy értve, nem beszélek ellene), nem is beszéllek le róla. Csak nem tartom nagy teljesítménynek. De, el tudom fogadni, hogy valakit a sikertelenségek oda juttatnak, hogy inkább egy az egyben fizet és akkor a sült galamb is a szájába repül.

És biztos, hogy jobb nőket is megkaphat, mint én.

Gondolod, én nem kaptam visszautasítást? Vagy éppen nem szalasztottam el jó lehetőséget? Dehogynem.

De nekem az érzés akkor is többet ér, hogy a nő miattam fekszik le velem, és nem a pénzem miatt, mert csak szolgáltatásként tekint a dologra.

2021. jan. 11. 17:53
 18/26 A kérdező kommentje:
17-ha neked ez megéri, hajrá. De én úgy vagyok vele, hogy ha csak dugni akarok, arra bőven jó a prosti, nem fogok úgymond sz@rakodni meg bulikba készülni (egyébként is gyűlölöm a szórakozóhelyeket, az időmet pedig szeretem mindenre beosztani). Komoly kapcsolat esetén látom csak értelmét a körítésnek.
2021. jan. 11. 19:50
 19/26 anonim ***** válasza:

17-es!

Amit a kur.vákról meg a pincérekről írsz az világos.

A legtöbb embert a sok csalódás juttatja oda, hogy inkább fizetőshöz menjen. És igen, a mai nőkkel szarakodni bizony fárasztó. De annyira azért ne bízd el magad, mert téged is bármikor megvádolhat (hamisan) egy ri.banc, akit egyszer valamikor megdugtál. A prostinál erre is kevesebb az esély. Úgyhogy csak óvatosan!

2021. jan. 11. 22:50
 20/26 anonim ***** válasza:
52%

Akkor azt hiszem, meg tudunk egyezni, én nem foglalom el előled az időpontot a k*rváknál, te meg nem viszed el előlem a csajokat „élőben”.

Mindenki azt és úgy teszi, amit jónak lát. 🙂

Abban egyetértünk, hogy komoly kapcsolathoz kell a körítés.

12-es voltam.

Ui.: most „neked áll a zászló”, k*rvák, gondolom, most is dolgoznak, viszont más meg, semmi kocsma, szórakozóhely nincs nyitva és szerintem kora nyárig ne is reménykedjünk...

2021. jan. 12. 03:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!