Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyetemista lányok milyen könnyen mennek bele egyéjszakásokba, szexkapcsolatokba?
Nem unjátok még ezeket az általánosításokat? Ha most azt mondjuk, hogy bármibe beleülnek, ami 14 centinél hosszabb, akkor most mész, és rámászol minden csajra, akiről tudod, hogy egyetemista, mert "akkor 120%, hogy ribizli"?
Van olyan csaj, aki könnyen belemegy, (de azért jó ha tudod, hogy ez az igen ritka), és ez nem változik attól, hogy egyetemen tanul tovább. És van olyan csaj, aki körberöhög, ha csak felveted neki, és ez sem fog attól változni, hogy egyetemen tanul tovább.
Btk-ra járok, és a legvadabb buli, amiben a csoporttársaim voltak, az valami mikulásos teadélutános marhaság volt a tanszéken. Nagyon durva lehetett :D nem is hallottam még ilyen lealacsonyodós buliról. Nyilván létezik, de azért nem ezzel tölti a mindennapjait a többség.
Ne akard nekem elmagyarázni hogy a hóember bírja a meleget.
Három egyetemet ismerek belülről, mindegyiknek pontosan tudom hogy melyik a kedvenc szórakozóhelye, ha kell az itallapot is felsorolom, az árakkal együtt.
A szórakozóhely mióta egyenlő a fűvel-fával történő szexeléssel????? :D
Képzeld, én is járok néha szórakozóhelyekre. Ettől még az estéim 99%-a olvasással, meg kockulással telik. Esetleg, ha épp tudunk a barátommal együtt aludni, akkor vele hempergek, ezt elismerem.
Én 2 egyetemet jártam meg eddig, és még van pár helyen közeli ismerősöm, sehol nem divat az állandó aljasodás, és bárkivel kefélés. Sajnálom, ha te ilyen tré helyeket ismersz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!