Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavarna, ha egy 23-24 éves egyetemista fiúnak nem lenne önálló keresete?
Nem zavarna, de azért egy kis zsebpénzért meg lehetne dolgozni, nem csak otthonról várni a támogatást, legyen már annyira férfi.
Különórákat miért nem ad diákoknak, vagy pl. miért nem árul MLM-es cuccokat vagy bármi apróságot? Miért kel félni az ilyen zsebpénzes munkáktól, főleg akkor, ha az egyetem miatt nincs tapasztalat sem??
nem, mert tisztában vagyok vele, hogy egy nehezebb szaknál ha komolyan veszi sokat kell tanulni és emellett nem mindenkinek van ideje dolgozni is
szóval ha csak erről van szó és nem lustaság, akkor nem zavarna
nemsokára úgyis végez, utána fog még eleget dolgozni
Attól függ,milyen szakra jár.
Ha orvosira,akkor nyilván nincs ideje mellette dolgozni.De ha valami büfészakra,akkor feltételezhetően lenne ideje.
De alapjában véve nem zavar,ha ő elvan azzal a pénzzel,amit a szüleitől kap,akkor tanuljon csak.Lesz ideje bőven dolgozni egyetem után..:)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!