Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gyakran olvasom itt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakran olvasom itt, hogy egyetemista csak egyetemistát keres. Mi ennek az oka?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egyetemista. Lehettem volna de inkább egy érdekes szakmát választottam. Ennek ellenére szivesen ismerkednék értelmes, kedves, helyes egyetemista pasikkal. Nem feltétlen párkapcsolat miatt csak barátkozni. Van egyáltalán esély, hogy szóbaállnak ilyenek velem?

20L

2015. júl. 20. 00:05
1 2
 1/11 Interferencia ***** válasza:
90%
Én máris szóba álltam!
2015. júl. 20. 00:09
 2/11 anonim ***** válasza:
9%

van, esély mindig van.

De a csoportok nem szeretnek keveredni, mert meg kell tartani a rangot, az értelmi színvonalat és valószínűbb valamiért, hogy ha valaki egyetemista, akkor értelmes is.

2015. júl. 20. 00:10
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
És mi van azokkal, akik már elvégezték az egyetemet?
2015. júl. 20. 00:13
 4/11 anonim ***** válasza:
20%
Persze, én pl bárkivel szívesen szóba állok, de barátnőt azért szeretnék értelmeset, nem olyat aki megkérdezi pl, hogy a vitorlás mennyit fogyaszt. Természetesen ez csak később derül ki, de nem létfontosságú, hogy egyetemista legyen vagy egyetemet végezzen. A nagy többség szerintem ezért választhatja inkább őket. 2. ok lehet a felvágás, hogy egyetemista a barátnőm is majd mindenki hanyat vágja magát főleg azok akiknek esetleg él rokona vidéken akiknek ez még mindig nagy szó. A 3. pedig még szerintem az lehet, hogy sok férfi úgy gondolja ha elvégez egy iskolát megérdemel egy ,,jobb'' nőt akár hosszabb távra is akivel könnyebb megosztani a financiális terheket. Engem ezek nem érdekelnek speciel én magamnak szeretném megkeresni a saját házamra és kocsimra valót. 19F.
2015. júl. 20. 00:15
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én egyetemista vagyok, és soha nem voltam az, aki önmagát többre tartotta volna a többi embernél a tudása miatt. Számomra nem jelent semmit, legalábbis szerintem ettől az ember nem lesz felsőbbrendűbb. Ha más is így gondolkozik mint én, akkor van esély.
2015. júl. 20. 00:24
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem jelent a végzettség. Szakom miatt folyton rengeteg nőneművel futok össze a kurzusokon és néha ostobábbnak érzem magam, miután kijövök egy előadásról, ahol az oktató mellett egy-egy díszpéldány világképébe nyerek betekintést (akarva-akaratlanul).

Egy értelmes férfi a kiszemeltnek a látásmódját és nyitottságát tartja mércének, nem egy oklevelet.

2015. júl. 20. 00:25
 7/11 anonim ***** válasza:

Merő sznobizmus.

Sokan attól, hogy ők egyetemisták, már elszállnak maguktól, és indokolatlanul nagynak érzik magukat ettől. (#2 válaszoló.) Holott ettől még lehetnek buták, mint a föld (hadd ne kelljen részleteznem, milyen egyetemistákat volt már szerencsém megismerni, akik lehet, hogy elérték egy vagy két tárgyból érettségin a szükséges pontszámot, de mellette IQ-juk egy óriás amőbáéval vetekedett); és pláne mint személyiség, teljesen irreleváns, hogy most egyetemista-e, főiskolás, szakközepet, vagy szakmunkást végzett-e. Nem ettől lesz valaki jó vagy rossz ember, és izgalmas, vagy épp unalmas személyiség.

Rangok és kasztok meg nincsenek, ez nem a középkor, és nem az ókori India.

2015. júl. 20. 03:30
 8/11 anonim ***** válasza:
10%
Értelmes egyetemistát eddig még nem láttam,és ezzel mindent elmondtam.
2015. júl. 20. 03:54
 9/11 anonim ***** válasza:
86%

8-as

Ez gondolom azért lehet, mert értelmes egyetemista vonakodik szóba állni veled :(

2015. júl. 20. 04:55
 10/11 anonim ***** válasza:

kedves kérdező, te is egyetemistával akarsz járni. íme a kaszt. bekerülni a felsőbb rétegbe.

nem fog összejönni, ne aggódj

2015. júl. 21. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!