Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gyakran olvasom itt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakran olvasom itt, hogy egyetemista csak egyetemistát keres. Mi ennek az oka?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egyetemista. Lehettem volna de inkább egy érdekes szakmát választottam. Ennek ellenére szivesen ismerkednék értelmes, kedves, helyes egyetemista pasikkal. Nem feltétlen párkapcsolat miatt csak barátkozni. Van egyáltalán esély, hogy szóbaállnak ilyenek velem?

20L

2015. júl. 20. 00:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

én egyetemre járok, a barátom szakmunkas. és? még 11.es koromban ismertem meg. tudta, hogy egyetemre szeretnék menni, én is tudtam, hogy ő nem szeretne tovább tanulni. elfogadtuk egymást, és jól működik a kapcsolat azóta is .

hogyha valaki egyetem alatt ismerkedik, akkor lehet úgy érzi, hogy nagy a különbség, mert a másik már dolgozik és nem tudja mi az a zh stb..

szóval nálunk működik így is. :)

2015. szept. 23. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!