Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha az egyéjszakásotoktól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az egyéjszakásotoktól terhesek lennétek, elmondanátok neki? (ez csak egy feltevés) nem történt ilyen.

Figyelt kérdés

Akár megtartjátok, akár nem. Kifejtenétek miért?

Nyilván ha tudjátok a másik nevét, elérhetőségét.

2020. júl. 30. 09:45
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Igen a gyerektartást fizesse ami jár a kicsinek az jár ha már normális apja ugysem lesz.
2020. júl. 30. 09:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert elvetetném. Nem látom értelmét, hogy gyereket szüljek a semmibe, főleg, ha az apával sem olyan a viszonyunk. Ha baráti, vagy valami olyasmi, szorosabb kapcsolatból alakult volna ez ki, akkor elmondanám, de azt is, hogy nem tartom meg. Ha van benne annyi, hogy a beavatkozás felét állja, ha már ketten voltunk meggondolatlanok, annak örülnék, de még ezt sem várnám el feltétlenül.
2020. júl. 30. 09:55
 3/7 anonim ***** válasza:
57%
Attól függ. Bár ilyenbe sosem mennék bele, de ha "ügyes vagyok, időben kihúzom" lett volna a védekezés, akkor igen, elmondanám. Már csak azért, hogy tudja, mennyire szart sem ér ez a fajta védekezés. Illetve akkor, ha megtartanám.
2020. júl. 30. 10:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen elmondanám, mert joga van tudni, de mindenképp elvetetném én is.
2020. júl. 30. 10:07
 5/7 anonim ***** válasza:
74%
Nem lennék terhes sosem egyéjszakástól.
2020. júl. 30. 10:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy történik ilyen, mert eleve nem vagyok hatalmas fanja az egyéjszakásnak és mikor próbáltam, akkor is csak gumival (és mellé használtam hormonális fogamzásgátlót is, mert azzal rosszabb leállni a kapcsolataim között, mint folyamatosan használni). Aki nem ilyen, annak meg viszonylag hamar kiderül, ha nem sikerült gumival a védekezés és spurizhat 72 órásért. Legalábbis én ezt tenném. Eddig ezekkel a módszerekkel egyszer sem lettem terhes, ezután sem számítok rá. Pedig párkapcsolatban sokkal esélyesebb, hogy lesz gyerek, mert az nyilván nem egyszeri alkalom, hanem naponta 1 kb.

De ha valóban teherbeesnék, akkor attól függően mondanám el neki, hogy beszélünk-e utána. Ha emberileg nem egy random senki, hanem előtte is fogjuk rá barátok voltunk, akkor tudna róla, én pedig bíznék abban, hogy nem hagy magamra sem a költségeket, sem a beavatkozást illetően. Nyilván szingli lennék ekkor és senki nem jönne el velem az orvoshoz rajta kívül, mert mások előtt meg szégyelleném. De utána valószínűleg nem beszélnénk, nem tartom havernak azt, akivel egyszer lefeküdtünk és ilyen élmény után nem akarnám megtartani méginkább havernak, nem tudnám úgy kezelni és a jövőbeli kapcsolatom szempontjából is hülyén jönne ki, hogy "ő itt xy, egyszer dugtunk és terhes lettem tőle". Ha ez a reggel elköszönős sztori lenne, akkor viszont nem keresném fel csak emiatt, megoldanám magam inkább. De semmiképpen nem tartanám meg azt a gyereket, akár tud róla, akár nem. Akár akarná, akár nem.

2020. júl. 30. 10:44
 7/7 anonim ***** válasza:
78%

Ha a kombinált védekezés mellett terhes lennék, megtartanám, elnevezném Medve Gryllsnek, és csinálnék neki egy túlélő showt a National Geographic csatornára.

Mert ha a bogyót és a gumit is kicselezi, akkor megérdemli.

2020. júl. 30. 11:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!