Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy olyan nőről, aki nem tud autót vezetni?

Figyelt kérdés
láttok különbséget az autót vezető nők és a nem vezető nők között személyiségben? mennyire fontos nektek? volt már hogy inkább autót vezető nőt választottatok egy nem vezető helyett? itt most vonatkoztassunk el attól, hogy mennyire van szükség autóra stb.

2021. jan. 9. 20:15
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
89%
Nő vagyok. Nincs jogosítványom. Szemprobléma miatt nem is lehet. Férjemnek szintén nincs, hasonló okokból. Nem probléma. Igaz, a napi egy óra ingázás a munkahelyre autóval feleannyi idő lenne, de hát ezt dobta a gép. Sofőrre nem telik :D
2021. jan. 9. 23:09
 22/30 anonim ***** válasza:
84%
Nincs jogsim nekem sem, mert egyszerűen nem érdekel a téma. A páromnak van, de 2 éve nem ültünk kocsiba szinte, hülye leszek majd az utcán rohasztani a kocsit meg elcseszni rá havi 60-at, ha van bérletem diákként 4, max 10 ezer forintért. Kocsira sajnálom a pénzt, igazából jogsira is, az utolsó diplomám jelenleg jobban izgat és több lehetőséget is jelent, nem leszek kevesebb attól, ha pont a jogsimmal nem tudok kártyázni. Majd egyszer megszáll az ihlet és kirázom kisujjból, nálam nagyobb suttyóknak is sikerült könnyedén.
2021. jan. 10. 00:02
 23/30 anonim ***** válasza:
59%
Párt azért nem ez alapján választok, de fontos, hogy legyen jogsija. Bizonyos helyzetekben nagyon is jól jöhet.
2021. jan. 10. 00:06
 24/30 anonim ***** válasza:

8. vagyok

Nem én gondolom, hogy valaki ettől egyszerűbb lenne, hogy nem vezet, sőt, nő szájából sem hallottam ilyet. Viszont 2 alkalommal is hallottam férfi szájából ezt. Például az egyik gazdag vállalkozó ismerősünk feleségére mondták egyszer, hogy olyan egyszerűbb nő, még vezetni sem vezet.

2021. jan. 10. 04:13
 25/30 anonim ***** válasza:
80%

Mi sem mondtuk, hogy te gondolod így, ettől függetlenül megosztottad velünk ezt az álláspontot is, és mi reagáltunk rá.

2021. jan. 10. 04:48
 26/30 anonim ***** válasza:
11%

Számomra fontos, hogy tudjon. Nem fogom állandóan hordani a körmöshöz, fodrászhoz, vagy bevásárolni. + nem egy tróger 20+ éves suzukiban ülünk, szóval jó lenne, ha kezelné és nem törné össze.

F

2021. jan. 10. 11:40
 27/30 anonim ***** válasza:
89%
26: és ha nem kell hordani, akkor mi van? Nem vagyunk mozgáskorlátozottak, van lábunk, megoldjuk. Szia 👋
2021. jan. 10. 11:50
 28/30 anonim ***** válasza:
87%
26-os,én tróger suzukiban ülök amivel semmivel bajom.És képzeld,néha tömegközlekedek is.Évente pár alkalom/eset amikor a párom visz. Ennek ellenére nagyon nem tetszene a Hozzád hasonló megnyilvánulás. Mintha az élet a körmösről/fodrászról szólna. Bizonyára van akinek igen,de nagyon nem irigylem azt a nőt.
2021. jan. 10. 12:35
 29/30 anonim ***** válasza:
0%
En vasarolnek neki olyat amit szeret... 26 os helyedben meg mindig jobban jarsz
2021. jan. 10. 12:36
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok, nincs jogsim sem. Eddig semmi problémám nem származott belőle. Mondjuk pont olyan párom volt, akinek szintén nem volt. Belvároshoz közel lakom, viszonylag közel van minden tömegközlekedéssel. 10 év alatt kb. 5x hívtam taxit, de akkor is meg tudtam volna oldani tömegközlekedéssel, csak így kényelmesebb volt. Mindenhova busszal-metróval-villamossal járok meg gyalog, sosem hordatom magam senkivel. Utazni sem autóval szoktam, hanem reptérre kimegyek tömegközlekedéssel, vagy olyan helyekre vonattal, távolsági busszal. Ha összejönnék egy férfival, aki tud vezetni, sem vitetném magam kocsival, ha felajánlja, elfogadnám, de ennyi. Ha meg nagyobb mennyiségű, nagy kiszerelésű élelmiszer kell, akkor meg rendelek házhoz. Az én esetemben tök fölösleges pénzköltés lenne, meg kell a fenének az aggodalmaskodás, hogy hol lehet parkolóhelyet találni (ahol anyukámék laknak, ott sokszor már a lépcsőházhoz tartozó parkolóba nem férnek el az autók, annyi autójuk van a lakóknak összesen... és van, amikor a SPAR parkolóban kell megállniuk, röhej).

Azt is megértem, ha vkinek ez nem szimpatikus, csak akkor nem egymást keressük, mert nem vagyok annyira anyagias meg autómániás.

2021. jan. 11. 18:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!