Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan nőről, aki nem tud autót vezetni?

8. vagyok
Nem én gondolom, hogy valaki ettől egyszerűbb lenne, hogy nem vezet, sőt, nő szájából sem hallottam ilyet. Viszont 2 alkalommal is hallottam férfi szájából ezt. Például az egyik gazdag vállalkozó ismerősünk feleségére mondták egyszer, hogy olyan egyszerűbb nő, még vezetni sem vezet.

Mi sem mondtuk, hogy te gondolod így, ettől függetlenül megosztottad velünk ezt az álláspontot is, és mi reagáltunk rá.

Számomra fontos, hogy tudjon. Nem fogom állandóan hordani a körmöshöz, fodrászhoz, vagy bevásárolni. + nem egy tróger 20+ éves suzukiban ülünk, szóval jó lenne, ha kezelné és nem törné össze.
F

Én nő vagyok, nincs jogsim sem. Eddig semmi problémám nem származott belőle. Mondjuk pont olyan párom volt, akinek szintén nem volt. Belvároshoz közel lakom, viszonylag közel van minden tömegközlekedéssel. 10 év alatt kb. 5x hívtam taxit, de akkor is meg tudtam volna oldani tömegközlekedéssel, csak így kényelmesebb volt. Mindenhova busszal-metróval-villamossal járok meg gyalog, sosem hordatom magam senkivel. Utazni sem autóval szoktam, hanem reptérre kimegyek tömegközlekedéssel, vagy olyan helyekre vonattal, távolsági busszal. Ha összejönnék egy férfival, aki tud vezetni, sem vitetném magam kocsival, ha felajánlja, elfogadnám, de ennyi. Ha meg nagyobb mennyiségű, nagy kiszerelésű élelmiszer kell, akkor meg rendelek házhoz. Az én esetemben tök fölösleges pénzköltés lenne, meg kell a fenének az aggodalmaskodás, hogy hol lehet parkolóhelyet találni (ahol anyukámék laknak, ott sokszor már a lépcsőházhoz tartozó parkolóba nem férnek el az autók, annyi autójuk van a lakóknak összesen... és van, amikor a SPAR parkolóban kell megállniuk, röhej).
Azt is megértem, ha vkinek ez nem szimpatikus, csak akkor nem egymást keressük, mert nem vagyok annyira anyagias meg autómániás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!