Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy olyan nőről, aki nem tud autót vezetni?

Figyelt kérdés
láttok különbséget az autót vezető nők és a nem vezető nők között személyiségben? mennyire fontos nektek? volt már hogy inkább autót vezető nőt választottatok egy nem vezető helyett? itt most vonatkoztassunk el attól, hogy mennyire van szükség autóra stb.

2021. jan. 9. 20:15
A kérdező szavazást indított:
férfi vagyok, vezetek, nem fontos hogy tudjon vezetni a nő
férfi vagyok, vezetek, fontos, hogy a párom is vezessen
férfi vagyok, nem vezetek, a páromnak sem fontos
férfi vagyok, nem vezetek, de preferálom, ha a nő vezet
nő vagyok
58 szavazat
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Eddig egy barátnőm se vezetett rendszeresen, még ha volt jogsija akkor sem. Pedig átadnám ha szeretne vezetni. Szóval szerintem nemgáz.
2021. jan. 9. 20:19
 2/30 anonim ***** válasza:
94%

A feleségemnek évtizedek óta van jogosítványa, de kezdő vezetőként "keskeny volt" neki a garázskapu, azóta nem vezet (tréfásan: csak engem, az orromnál fogva).

Nem probléma.

2021. jan. 9. 20:20
 3/30 anonim ***** válasza:
88%
Nőként fontosnak tartom,hogy vezessek,főleg mivel vidéken élek. Önállóságot ad. A pasik szerintem pont ezrrt értékelik ha vezet a nő,nincs kiszolgáltatva neki. Ha gyerek van főleg fontos. Aki a fővárosban él kevésbe van rászorulva,de azon kivül már igen. Főleg ha falun él.
2021. jan. 9. 20:22
 4/30 anonim ***** válasza:
74%

Ezt úgy kérdezted, mintha olyan sok nő közül választhatnánk, hogy már az se mindegy vezet e.

Jelenleg 5 topmodell akar lefeküdni velem, ebből csak kettőnek van jogsija, és közülük is nehezen választok.:)

Ja nem, a kutya se kíváncsi rám, szóval pont leszarom, h van e jogsija vagy nincs.

2021. jan. 9. 20:29
 5/30 anonim ***** válasza:
93%

Én se tudok vezetni sajnos. Engem nem lenne szabad az utakra kiengedni. Ha velem szemben előznének, elengedném a kormányt, hogy eltakarhassam a szemem vagy berántanám az autót az árokba.

Pedig amúgy egy elég határozott típus vagyok. Csak nem tudok egyszerre több felé figyelni és nem vagyok elég kiegyensúlyozott és gyors döntéshelyzetben.

2021. jan. 9. 20:35
 6/30 anonim ***** válasza:
16%

Nő vagyok! Nekem fontos hogy vezessek, van saját kocsim is.

Ha a párommal együtt kocsikáztunk mindig ő vezetett... nem igazán adja át a lehetőséget es mindig az ő kocsijával kell mennunk.

Volt mar belőle probléma hogy mivel nekem saját kocsim van oda megyek ahova akarok és ez sokszor zavarta hogy tul onallo vagyok. 23/N

2021. jan. 9. 20:38
 7/30 anonim ***** válasza:
57%
Szeretek vezetni, nekem is van autóm. Teherautót is simán elvezetek. Amikor megismerkedtünk anno, a párom tanított meg és unszolt is, hogy vezessek.
2021. jan. 9. 20:42
 8/30 anonim ***** válasza:
40%

7. vagyok

Sok pasi ismerősöm egyszerűbbnek tartja azokat a nőket, akik nem tudnak vezetni.

2021. jan. 9. 20:44
 9/30 anonim ***** válasza:
93%
Nincs jogsija, cserébe atomjó helyen lakik, ahonnan séta távolságra van minden. Soha életében nem szorult rá, hogy kocsikáznia kelljen a környéken, ezért nem tette még le a jogsit. Csak kijönne a rutinból, ahogy én is kijöttem, mióta vele élek. Semmi baj nincs ezzel.
2021. jan. 9. 20:46
 10/30 anonim ***** válasza:
46%
Sosem lehet tudni ki milyen élethelyzetbe kerül,kell a jogsi. Nem lehet elfelejteni a vezetést,aki hosszú ideig nem vezet is visszalendülhet. Nekem pl az idős szüleimet kellett sokszor orvoshoz /v báfhová/ vinni. A gyerekem velünk élt,elköltözött,mehetünk Hozzá,cuccostól.
2021. jan. 9. 20:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!