Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan nőről, aki nem tud autót vezetni?

A feleségemnek évtizedek óta van jogosítványa, de kezdő vezetőként "keskeny volt" neki a garázskapu, azóta nem vezet (tréfásan: csak engem, az orromnál fogva).
Nem probléma.

Ezt úgy kérdezted, mintha olyan sok nő közül választhatnánk, hogy már az se mindegy vezet e.
Jelenleg 5 topmodell akar lefeküdni velem, ebből csak kettőnek van jogsija, és közülük is nehezen választok.:)
Ja nem, a kutya se kíváncsi rám, szóval pont leszarom, h van e jogsija vagy nincs.

Én se tudok vezetni sajnos. Engem nem lenne szabad az utakra kiengedni. Ha velem szemben előznének, elengedném a kormányt, hogy eltakarhassam a szemem vagy berántanám az autót az árokba.
Pedig amúgy egy elég határozott típus vagyok. Csak nem tudok egyszerre több felé figyelni és nem vagyok elég kiegyensúlyozott és gyors döntéshelyzetben.

Nő vagyok! Nekem fontos hogy vezessek, van saját kocsim is.
Ha a párommal együtt kocsikáztunk mindig ő vezetett... nem igazán adja át a lehetőséget es mindig az ő kocsijával kell mennunk.
Volt mar belőle probléma hogy mivel nekem saját kocsim van oda megyek ahova akarok és ez sokszor zavarta hogy tul onallo vagyok. 23/N

7. vagyok
Sok pasi ismerősöm egyszerűbbnek tartja azokat a nőket, akik nem tudnak vezetni.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!